Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ Jocker mixează la B’ESTFEST Summer Camp 2013

DJ-ul de origine britanica Joker a confirmat prezenta la festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013. Mai mult decat atat, prima zi de primavara aduce si alte vesti bune pentru toti fanii evenimentului, de vineri urmand a fi disponibile biletele de o zi si voucherele de camping pentru festival.

Publicat

pe

DJ Joker
DJ Joker

B’ESTFEST Summer Camp 2013 confirmă un nou nume, de această data fiind randul DJ-ului de origine britanică DJ Joker să se alăture artiștilor anuntați deja în programul festivalului pentru ediția 2013. Mai mult decât atât, prima zi de primavară aduce și alte vești bune pentru toți fanii evenimentului, de vineri urmând a fi disponibile biletele de o zi și voucherele de camping pentru festival. B’ESTFEST va avea loc în perioada 5 - 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

DJ Joker

DJ Joker

La doar 22 de ani, DJ Joker este unul dintre cei mai promițători DJ si producatori britanici, muzica sa fiind un amestec inovator de influente grime si dubstep. Show-urile sale au devenit rapid atractia unor festivaluri precum Lockdown (Olanda), Outlook (Croatia), Dour (Belgia) sau EXIT (Serbia), urmând ca anul acesta DJ Joker sa mixeze si in Dance Arena la B’ESTFEST Summer Camp, pe 5 iulie. DJ Joker se alatura asadar celorlalti artisti confirmati pana acum in programul festivalului din acest an, respectiv Tiamat (5 iulie), Noisia (6 iulie), Chase and Status live, Enter Shikari, Soilwork și Friction (7 iulie), alte nume urmand a fi anuntate in curand.

DJ Joker - She Can Get It Like That ft. Killah Threat

Bielte la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Vestile bune nu se opresc aici, astfel ca odata cu prima zi de primavara, fanii B’ESTFEST vor putea achizitiona biletele pentru o zi de festival la doar 70 de lei! Pretul este valabil pentru toate biletele achizitionate pana la data de 31 iunie, urmand ca in perioada 1-7 iulie biletele sa fie disponibile la pretul de 99 de lei in reteaua magazinelor de specialitate, precum si la casa de bilete amenajata la intrarea in cadrul BESTFEST Park pe durata festivalului. Abonamentele vor ramane la pretul din perioada early bird, respectiv 150 de lei, pana la data de 31 iunie, in intervalul 1-7 iulie fiind disponibile la pretul de 199 de lei.

Biletul de o zi asigura intrarea in zona de festival o singura data, insa cei care doresc sa poata intra si iesi de mai multe ori din B'ESTFEST Park isi pot face un upgrade pentru bilet direct in ziua evenimentului, de la poarta, achitand inca 20 de lei. Pentru cei interesati de camping in B’ESTFEST Park, este necesara achizitionarea unui voucher de camping, disponibil la pretul de 20 de lei pana la data de 31 iunie, respectiv 40 de lei daca este achizitionat in perioada 1-7 iulie.
Abonamentele pe toate cele trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in presale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park

Trending