Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Deschiderea turneului Bon Jovi va fi transmisă online - VEZI ARTWORK

Bon Jovi a prezentat artwork-ul noului album "What About Now", cel al 12-lea din carieră, oferind o nouă animație de realitate augmentată pe telefoane și tablete.
Artwork-ul discului BON JOVI - What About Now

Artwork-ul discului BON JOVI - What About Now

Urmărește-ne pe

Bon Jovi a prezentat artwork-ul noului album "What About Now", cel de-al 12-lea din carieră. Atunci când este urmărită cu camera video a telefonului sau a tabletei prin aplicația oficială, imaginea inițiază o nouă animație de realitate augmentată. Elementele grafice ies în față, iar inima începe să bată în ritmul melodiei din fundal. Mâinile înfășate amintesc de recentul videoclip în care joacă fostul boxer John Duddy. Este de așteptat ca multe alte elemente grafice incluse în acest artwork să fie evidențiate în mod similar, pe măsură ce piesele discului vor deveni cunoscute și se vor lansa alte single-uri.

Artwork-ul discului BON JOVI - What About Now

Artwork-ul discului BON JOVI - What About Now

Albumul "What About Now" va fi lansat pe 26 martie 2013 prin labelul Island Records, încheind o pauză discografică de 4 ani. Materialul este promovat în prezent prin single-ul ce numește turneul de promovare - "Because We Can", al cărui videoclip poate fi urmărit la finalul articolului.

Cadru din animația de realitate augmentată deschisă cu noul artwork Bon Jovi

Cadru din animația de realitate augmentată deschisă cu noul artwork Bon Jovi

Aplicația Official Bon Jovi rulează atât pe iOS, cât și pe Android și poate fi descărcată spre instalare de la următoarele linkuri: itunes.apple.com și play.google.com.

Deschiderea turneului "Because We Can" va fi transmisă online

Pe 9 februarie, Bon Jovi pornește în turneul "Because We Can", care va acoperi Canada, Statele Unite și Europa. Trupa este așteptată în 30 de țări, oferind aproximativ 110 concerte, cel mai aproape de București fiind la Sofia pe 14 mai 2013. Deschiderea turneului va avea loc sâmbătă pe arena "Mohegan Sun" din Uncasville, Connecticut, pe coasta de Est a Statelor Unite.

Primele 30 de minute ale concertului vor fi transmise online pe BonJovi.com sau Radio.com. Evenimentul va începe la ora 7:30PM (ora New York-ului), ora București-ului fiind 2:30 (duminică 10 februarie), iar trupa va urca pe scenă o jumătate de oră mai târziu.

Tracklist "What About Now"

 1. Because We Can
 2. I'm With You
 3. What About Now
 4. Pictures of You
 5. Amen
 6. That's What the Water Made Me
 7. What's Left of Me
 8. Army of One
 9. Thick as Thieves
 10. The Beautiful World
 11. Room at the End of the World
 12. The Fighter

Ediția Deluxe mai cuprinde:

 • These Two Hands
 • Not Running Anymore (Jon Bon Jovi - Stand Up Guys)
 • Old Habits Die Hard (Jon Bon Jovi - Stand Up Guys)
 • Every Road Leads Home to You" (Richie Sambora - Aftermath of the Lowdown)

Cântecul lansat solo de Jon Bon Jovi - “Not Running Anymore“ face parte din coloana sonoră a filmului “Stand Up Guys”. Piesa se va regăsi pe ediția de lux a discului trupei. Aceasta a fost nominalizată la Globul de Aur – secțiunea Cel mai bun cântec dintr-un film.

VIDEOCLIP: Bon Jovi - Because We Can

Bon Jovi a concertat o singură dată în România pe 10 iulie 2011 în Piața Constituției din București și s-a bucurat de prezența a peste 55.000 de oameni. Urmărește fotografiile de la acel concert.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă producție grandioasă marca Woodkid - "I Love You" - VIDEOCLIP

Yoann Lemoine, cunoscut mai bine publicului larg sub numele Woodkid, a lansat videoclipul I Love You, al treilea extras pe...

Închide