Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

David Bowie va lansa următorul single pe 26 februarie

David Bowie va lansa pe 26 februarie al doilea single de pe albumul "The Next Day". Piesa se numește"The Stars (Are Out Tonight)".

Criptic și mereu inventiv, David Bowie este unul dintre artiștii care au extins prin personalitate și viziune limitele genurilor muzicale. Cu un album nou și un prim single extras ce a atins poziția a 6-a în topul din UK, David Bowie recuperează cei 10 ani de inactivitate discografică, demonstrând că muzica sa are în continuare ceva de spus. Din ciclul acestei reveniri în atenția publicului și a industriei muzicale face parte și anunțul scurt, dar sugestiv făcut de artist pe pagina sa de facebook. Printr-o dată calendaristică și o imagine fanii au fost informați că următorul single se va numi "The Stars (Are Out Tonight)" și va fi lansat pe 26 februarie 2013.

Anunțul privind lansarea albumului "The Next Day" a venit de nicăieri, artistul păstrând secret acest nou material discografic până în ultimul moment. Produs de Tony Visconti și înregistrat în sesiuni sporadice care s-au întins pe o perioadă de doi ani, al 24-lea album al lui Bowie a fost lansat pe piață chiar de ziua lui, artistul aniversând pe 8 ianuarie 2013 împlinirea a 66 de ani.  Odată cu albumul a apărut și clipul primului single extras, intitulat "Where Are We Now?".

Imaginea de mai sus, ce pare a fi artwork-ul noului single, a venit însoțită de comentariul "26.02.2013", sugerându-se astfel că piesa "The Stars (Are Out Tonight)" va apărea pe piață în scurt timp.

Visconti a descris noul album prin cuvinte precum "puternic" și "foarte frumos", adăugând că  "oamenii aflați în căutarea unui Bowie clasic îl vor afla pe acest album, tot aici găsind și elemente inovative și direcții noi". Până la dezvăluirea următorului single vă invităm să-l redescoperiți pe clasicul David Bowie într-o piesă lansată în 1983.

David Bowie - "Let's Dance"

Tracklist "The Next Day"

Versiune Standard

 

 1. "The Next Day" 
 2. "Dirty Boys"
 3. "The Stars (Are Out Tonight)"
 4. "Love Is Lost" 
 5. "Where Are We Now?" 
 6. "Valentine's Day" 
 7. "If You Can See Me" 
 8. "I'd Rather Be High" 
 9. "Boss Of Me" 
 10. "Dancing Out In Space" 
 11. "How Does The Grass Grow" 
 12. "(You Will) Set The World On Fire"
 13. "You Feel So Lonely You Could Die" 
 14. "Heat" 

Versiune Deluxe :

Versiune Standard +

Piese Bonus:

 1. "So She"
 2. "I'll Take You There" 
 3. "Plan" 

Citește mai multe despre David Bowie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chase & Status, primul headliner confirmat la B’ESTFEST 2013 - VIDEO

Chase & Status sunt primul headliner confirmat la BESTFEST 2013. Duo-ul britanic vine în premieră în românia, în cadrul festivalului...

Închide