INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

David Bowie va lansa următorul single pe 26 februarie

David Bowie va lansa pe 26 februarie al doilea single de pe albumul "The Next Day". Piesa se numește"The Stars (Are Out Tonight)".
David Bowie

David Bowie

Criptic și mereu inventiv, David Bowie este unul dintre artiștii care au extins prin personalitate și viziune limitele genurilor muzicale. Cu un album nou și un prim single extras ce a atins poziția a 6-a în topul din UK, David Bowie recuperează cei 10 ani de inactivitate discografică, demonstrând că muzica sa are în continuare ceva de spus. Din ciclul acestei reveniri în atenția publicului și a industriei muzicale face parte și anunțul scurt, dar sugestiv făcut de artist pe pagina sa de facebook. Printr-o dată calendaristică și o imagine fanii au fost informați că următorul single se va numi "The Stars (Are Out Tonight)" și va fi lansat pe 26 februarie 2013.

David Bowie

David Bowie

Anunțul privind lansarea albumului "The Next Day" a venit de nicăieri, artistul păstrând secret acest nou material discografic până în ultimul moment. Produs de Tony Visconti și înregistrat în sesiuni sporadice care s-au întins pe o perioadă de doi ani, al 24-lea album al lui Bowie a fost lansat pe piață chiar de ziua lui, artistul aniversând pe 8 ianuarie 2013 împlinirea a 66 de ani.  Odată cu albumul a apărut și clipul primului single extras, intitulat "Where Are We Now?".

The Stars Are Out Tonight

Imaginea de mai sus, ce pare a fi artwork-ul noului single, a venit însoțită de comentariul "26.02.2013", sugerându-se astfel că piesa "The Stars (Are Out Tonight)" va apărea pe piață în scurt timp.

Visconti a descris noul album prin cuvinte precum "puternic" și "foarte frumos", adăugând că  "oamenii aflați în căutarea unui Bowie clasic îl vor afla pe acest album, tot aici găsind și elemente inovative și direcții noi". Până la dezvăluirea următorului single vă invităm să-l redescoperiți pe clasicul David Bowie într-o piesă lansată în 1983.

David Bowie - "Let's Dance"

Tracklist "The Next Day"

Versiune Standard

David Bowie - Where Are We Now?

 1. "The Next Day" 
 2. "Dirty Boys"
 3. "The Stars (Are Out Tonight)"
 4. "Love Is Lost" 
 5. "Where Are We Now?" 
 6. "Valentine's Day" 
 7. "If You Can See Me" 
 8. "I'd Rather Be High" 
 9. "Boss Of Me" 
 10. "Dancing Out In Space" 
 11. "How Does The Grass Grow" 
 12. "(You Will) Set The World On Fire"
 13. "You Feel So Lonely You Could Die" 
 14. "Heat" 

Versiune Deluxe :

Versiune Standard +

Piese Bonus:

 1. "So She"
 2. "I'll Take You There" 
 3. "Plan" 

Citește mai multe despre David Bowie
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chase&Status vin în premieră în România la B'ESTFEST 2013
Chase & Status, primul headliner confirmat la B’ESTFEST 2013 - VIDEO

Chase & Status sunt primul headliner confirmat la BESTFEST 2013. Duo-ul britanic vine în premieră în românia, în cadrul festivalului...

Închide