Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

David Bowie a lansat "The Stars (Are Out Tonight)" - VIDEOCLIP

David Bowie a revenit cu un nou videoclip ce beneficiază de talentul regizoral al Floriei Sigismondi și prezența actriței scoțiene Tilda Swinton. Piesa se numește "The Stars (Are Out Tonight)" și este al doilea extras de pe noul album al artistului, "The Next Day".

Secvență clip "The Stars (Are Out Tonight)"

David Bowie a revenit cu un nou videoclip ce beneficiază de talentul regizoral al Floriei Sigismondi și prezența actriței scoțiene  Tilda Swinton. Piesa se numește "The Stars (Are Out Tonight)" și este al doilea extras de pe noul album al artistului, "The Next Day".

Secvență clip "The Stars (Are Out Tonight)"

Secvență clip "The Stars (Are Out Tonight)"

Anunțul făcut de David Bowie în urmă cu câteva zile a fost respectat, noul single al artistului a fost lansat la data specificată. Însoțită de un videoclip ce împrumută elemente din stilul "burtonian", piesa ni-l readuce la viață pe Bowie cel lipsit de constrângeri când vine vorba despre creativitate. Bagheta regizorului i-a revenit Floriei Sigismondi, videoclipul pentru "The Stars (Are Out Tonight)" marcând a 3-a colabore a aceasteia cu Bowie, după clipurile "Little Wonder" (1996) și "Dead Man Walking" (1997).  Portofoliul Floriei Sigismondi este, de altfel, extrem de vast, regizoarea colaborând de-a lungul anilor cu artiști precum Bjork, Sigur Ros, Marilyn Manson, Katy Perry, Pink, The Cure, Christina Aguilera, The White Stripes, Muse, Interpol, Leonard Cohen și Incubus.

Videoclipul se bucură și de prezența actriței de origine scoțiană Tilda Swinton, ce s-a remarcat prin solul jucat în filmul "Michael Clayton" (2007).

David Bowie - "The Stars (Are Out Tonight)"

Anunțul privind lansarea noului album al lui Bowie, "The Next Day", a venit de nicăieri, artistul păstrând secret acest nou material discografic până în ultimul moment. Produs de Tony Visconti și înregistrat în sesiuni sporadice care s-au întins pe o perioadă de doi ani, al 24-lea album al lui Bowie a fost lansat pe piață chiar de ziua lui, artistul aniversând pe 8 ianuarie 2013 împlinirea a 66 de ani. Odată cu albumul a apărut și clipul primului single extras, intitulat "Where Are We Now?".

Visconti a descris noul album prin cuvinte precum "puternic" și "foarte frumos", adăugând că "oamenii aflați în căutarea unui Bowie clasic îl vor afla pe acest album, tot aici găsind și elemente inovative și direcții noi".

Citește mai multe despre David Bowie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Troggs și The Animals cântă la festivalul Rock în Parc de la Arenele Romane

Formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul festivalului Internațional...

Închide