Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Dan Bittman și-a recăpătat vocea, urmează un spectacol-test - VIDEO

Dan Bittman și-a recăpătat vocea, tratamentul recomandat de un medic român reușind să-l readucă pe solist în sălile de repetiții. Urmează un spectacol-test ale cărui detalii vor fi dezvăluite în curând.
Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman

Holograf se va întoarce pe scenă în formula care a cucerit publicul încă din anii '80. Dan Bittman și-a recăpătat vocea, tratamentul recomandat de un medic român reușind să-l readucă pe solist în sălile de repetiții. Prezent la emisiunea "Deșteptarea" de la Europa FM, Bittman a mulțumit tuturor fanilor pentru dragostea necondiționată și susținerea pe care a primit-o constant, anunțând alături de colegul său, Edi Petroșel, planificarea unui spectacol-test. Prima cântare demonstrativă a avut loc chiar la matinalul în care a fost invitat, solistul interpretând în direct refrenul piesei "Cât de departe". Prestația poate fi urmărită mai jos.

Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți și mai buni soliști din România, interesul fanilor pentru revenirea vocii sale fiind cât se poate de firesc și de sincer. Artistul a fost operat la carotidă într-o clinică din Viena în toamna lui 2012. Intervenția chirurgicală a afectat primele concerte programate de HOLOGRAF la Sala Palatului. Mutate inițial de pe 22-23 octombrie 2012 pe 25-26 februarie 2013, spectacolele au fost în cele din urmă anulate.

După 4 luni de tratament şi nenumărate vizite la medici, Dan Bittman a apelat la academicianul profesor doctor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare, recomandarea venind de la colegul său de trupă, Edi Petroşel. Medicamentul prescris  de doctorul Constantin Popa a costat doar 16 lei și a reușit să repare legătura dintre nerv şi coarda vocală.

"După 8 ore de când am luat prima pastilă, vocea mi-a revenit", a mărturisit Dan Bittman la Europa FM.

Tratamentul-minune a venit în momentul în care solistul trupei Holograf îşi pierduse orice speranţă că va mai cânta vreodată. Recent acesta a mărturisit presei că nu exclude posibilitatea ca HOLOGRAF să organizeze un turneu prin țară în scopul găsirii unui solist tânăr

"Am luat lucrurile exact aşa cum erau, psihic eram pregătit să renunţ la cântat", a declarat Dan Bittman.

În această perioadă  plină de tensiune și incertitudine, Dan Bittman a primit constant mesaje de încurajare din partea fanilor, artistul fiind plăcut suprins de această reacție. "Am simţit foarte multă dragoste din partea lor, de la oameni pe care nu-i cunosc!"

Pentru a inaugura revenirea lui Dan Bittman la microfon alături de colegii din Holograf, Edi Petroșel a dezvăluit că în curând va fi organizat un spectacol-test, sezonul de primăvară fiind oficial deschis. Până la aflarea mai multor detalii cu privire la acest viitor concert vă invităm să-l ascultați pe Dan Bittman cântând live refrenul piesei "Cât de departe".

Dan Bittman - "Cât de departe" (LIVE la Europa FM)

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie lansează albumul "Acustic"

Formația bucureșteană Vița de Vie va lansa pe 8 aprilie, în cadrul unui concert extraordinar la Teatrul Național București, cel...

Închide