Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dan Bittman din nou pe scenă alături de colegii din Holograf. Concert în Club Tribute

Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă în formulă completă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul fiind așteptat începând cu ora 23:30.

Publicat

pe

Dan Bittman
Dan Bittman │ FOTO: www.eva.ro

Vestea recuperării vocii lui Dan Bittman a fost primită cu mult entuziasm de către fani, cu atât mai mult cu cât solistul Holograf chiar luase în considerare retragerea sa și găsirea unui înlocuitor pentru poziția de vocalist. Din fericire "medicamentul-minune" a picat la țanc, în așa fel încât formația să-și poată relua activitatea chiar din această primăvară. Astfel, primul concert Holograf după revenirea fizică a lui Dan Bittman va avea loc pe 7 martie în Club Tribute.

Concert Holograf în Club Le Cinema Timisoara, 2011

Concert Holograf în Club Le Cinema Timisoara, 2011 │ FOTO: www.facebook.com

Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui interviu acordat Europa FM, Holograf a dat de veste fanilor că formația va reveni pe scenă în curând în formulă completă. Denumit de Edi Petroșel "spectacol-test", primul concert al trupei după revenirea vocii lui Dan Bittman avea să fie anunțat pentru o dată apropiată, "sezonul de primăvară" fiind declarat deschis oficial. Cu un anunț sumar făcut pe pagina de facebook a formației, Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul fiind așteptat începând cu ora 23:30. Detaliile privind prețurile biletelor și modalitatea de achiziționare a acestora nu au fost făcute publice încă.

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți și mai buni soliști din România, interesul fanilor pentru revenirea vocii sale fiind cât se poate de firesc și de sincer. Artistul a fost operat la carotidă într-o clinică din Viena în toamna lui 2012. Intervenția chirurgicală a afectat primele concerte programate de HOLOGRAF la Sala Palatului. Mutate inițial de pe 22-23 octombrie 2012 pe 25-26 februarie 2013, spectacolele au fost în cele din urmă anulate.

Concert Holograf - Simfonia Lalelelor, martie 2012, Pitești

PUBLICITATE
Comentează

Trending