Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Dan Bittman din nou pe scenă alături de colegii din Holograf. Concert în Club Tribute

Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă în formulă completă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul fiind așteptat începând cu ora 23:30.
Dan Bittman

Dan Bittman

Urmărește-ne pe

Vestea recuperării vocii lui Dan Bittman a fost primită cu mult entuziasm de către fani, cu atât mai mult cu cât solistul Holograf chiar luase în considerare retragerea sa și găsirea unui înlocuitor pentru poziția de vocalist. Din fericire "medicamentul-minune" a picat la țanc, în așa fel încât formația să-și poată relua activitatea chiar din această primăvară. Astfel, primul concert Holograf după revenirea fizică a lui Dan Bittman va avea loc pe 7 martie în Club Tribute.

Concert Holograf în Club Le Cinema Timisoara, 2011

Concert Holograf în Club Le Cinema Timisoara, 2011 (Foto: www.facebook.com)

Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui interviu acordat Europa FM, Holograf a dat de veste fanilor că formația va reveni pe scenă în curând în formulă completă. Denumit de Edi Petroșel "spectacol-test", primul concert al trupei după revenirea vocii lui Dan Bittman avea să fie anunțat pentru o dată apropiată, "sezonul de primăvară" fiind declarat deschis oficial. Cu un anunț sumar făcut pe pagina de facebook a formației, Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul fiind așteptat începând cu ora 23:30. Detaliile privind prețurile biletelor și modalitatea de achiziționare a acestora nu au fost făcute publice încă.

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți și mai buni soliști din România, interesul fanilor pentru revenirea vocii sale fiind cât se poate de firesc și de sincer. Artistul a fost operat la carotidă într-o clinică din Viena în toamna lui 2012. Intervenția chirurgicală a afectat primele concerte programate de HOLOGRAF la Sala Palatului. Mutate inițial de pe 22-23 octombrie 2012 pe 25-26 februarie 2013, spectacolele au fost în cele din urmă anulate.

Concert Holograf - Simfonia Lalelelor, martie 2012, Pitești

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Interviurile pierdute cu John Lennon și Yoko Ono, adunate într-o carte

Interviuri cu John Lennon, pierdute până acum, ies la suprafață într-o carte semnata de Jonathan Cott, reporter Rolling Stone și...

Închide