Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Dan Bittman din nou pe scenă alături de colegii din Holograf. Concert în Club Tribute

Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă în formulă completă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul fiind așteptat începând cu ora 23:30.
Dan Bittman

Dan Bittman

Vestea recuperării vocii lui Dan Bittman a fost primită cu mult entuziasm de către fani, cu atât mai mult cu cât solistul Holograf chiar luase în considerare retragerea sa și găsirea unui înlocuitor pentru poziția de vocalist. Din fericire "medicamentul-minune" a picat la țanc, în așa fel încât formația să-și poată relua activitatea chiar din această primăvară. Astfel, primul concert Holograf după revenirea fizică a lui Dan Bittman va avea loc pe 7 martie în Club Tribute.

Concert Holograf în Club Le Cinema Timisoara, 2011

Concert Holograf în Club Le Cinema Timisoara, 2011 (Foto: www.facebook.com)

Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui interviu acordat Europa FM, Holograf a dat de veste fanilor că formația va reveni pe scenă în curând în formulă completă. Denumit de Edi Petroșel "spectacol-test", primul concert al trupei după revenirea vocii lui Dan Bittman avea să fie anunțat pentru o dată apropiată, "sezonul de primăvară" fiind declarat deschis oficial. Cu un anunț sumar făcut pe pagina de facebook a formației, Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul fiind așteptat începând cu ora 23:30. Detaliile privind prețurile biletelor și modalitatea de achiziționare a acestora nu au fost făcute publice încă.

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți și mai buni soliști din România, interesul fanilor pentru revenirea vocii sale fiind cât se poate de firesc și de sincer. Artistul a fost operat la carotidă într-o clinică din Viena în toamna lui 2012. Intervenția chirurgicală a afectat primele concerte programate de HOLOGRAF la Sala Palatului. Mutate inițial de pe 22-23 octombrie 2012 pe 25-26 februarie 2013, spectacolele au fost în cele din urmă anulate.

Concert Holograf - Simfonia Lalelelor, martie 2012, Pitești

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Interviurile pierdute cu John Lennon și Yoko Ono, adunate într-o carte

Interviuri cu John Lennon, pierdute până acum, ies la suprafață într-o carte semnata de Jonathan Cott, reporter Rolling Stone și...

Închide