Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cumpără un bilet la concertul Bad Boys Blue și mai primești 1 gratis

Pentru a sărbătorii ziua de sfântul Valentin organizatorii concertului Bad Boys Blue vin cu o promoție specială - cei care achiziţionează astăzi sau mâine un bilet pentru concert primesc încă unul bonus, astfel încât să vină la concert alături de cineva drag.

Publicat

pe

Bad Boys Blue
Bad Boys Blue │ FOTO: www.facebook.com

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor ’80 va susține pe 15 februarie 2013 un concert la Cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile “You’re a Woman”, “Pretty Young Girl”, “I Wanna Hear Your Heartbeat” sau “Come Back and Stay”, concertul fiind urmat de un program disco unde se vor putea asculta cele mai îndrăgite piese ale acelei perioade.

Pentru a sărbători ziua de Sfântul Valentin, organizatorii evenimentului vin cu o promoție specială - cei care achiziţionează astăzi sau mâine un bilet pentru concert primesc încă unul bonus, astfel încât să vină la concert alături de cineva drag.

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue │ FOTO: www.facebook.com

Promoţia Bad Boys Blue Valentine’s Special ce permite achiziţionarea a doua bilete la preţ de unul este valabilă în reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Cinema Patria şi magazinele Diverta. Cei ce doresc să beneficieze de Bad Boys Blue Valentine’s Special comandând online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilete.ro,www.myticket.ro

În deschiderea concertului va cânta formația Class, trupa simbolul ce a pus bazele acestui curent în România, la mijlocul anilor '90. Adevărat trend-setter în muzica autohtonă, Class a lansar de-a lungul carierei nenumărate hituri, printre care se numără "A dui, doina”, "Răspuns" şi "Luna mi-a zâmbit".

Class - Ce pot sa fac

Bad Boys Blue a luat fiinţă în 1984 în oraşul german Koln, la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum în formulă de trio (Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor – voce) şi în scurt timp a înregistrat primul success la nivel European, cu piesa "You’re A Woman, I’m a man". Următorul hit, "Come Back And Stay" (1987) l-a consacrat pe John McInerney în postura de vocalist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.

Odată cu apropierea anilor ’90 trupa a devenit un adevărat fenomen în toată Europa de Est, piesele lor fiind adevărate melodii simbol, în rândul a generaţii întregi de tineri. În anii premergătorii schimbării mileniului formaţia a trecut prin câteva schimbări de componenţă insă toate formulele au fost însă construite în jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei.

Bad Boys Blue – You’re a woman, I’m a man

Trending