Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Corina, sexy și vulcanică în noul clip "Pernele moi" feat. Pacha Man - VIDEOCLIP

Corina a lansat clipul piesei "Pernele moi" feat. Pacha Man. Plină de tatuaje și îmbrăcată sumar, artista suferă din cauza indiferenței iubitului.
Corina feat. Pacha Man -

Corina feat. Pacha Man - "Pernele moi"

Corina a lansat mult așteptatul videoclip al noului single "Pernele moi", interpretat în colaborare cu Pacha Man. Așa cum ne-au dezvăluit fotografiile de la making of, artista joacă un rol inedit. Fanii au mai văzut-o pe Corina în diferite ipostaze senzuale, dar de data aceasta cântăreața îmbină sexualitatea cu masculinitatea.

Corina feat. Pacha Man - "Pernele moi"

Corina feat. Pacha Man - "Pernele moi" (Foto: www.facebook.com)

Imaginea artistei a fost foarte atent construită, întreg corpul fiind pictat cu imagini ce imită tatuajele cu tematică muzicală. Astfel, putem observa un microfon la baza gâtului, note muzicale pe coapse și pe spate o pereche de aripi de înger ce pornesc dintr-un portativ. Vestimentația este foarte sumară pentru a evidenția desenele, la un moment dat Corina apărând într-o scenă semi-nud.

Clipul regizat de Iulian Moga și filmat în studiourile Buftea prezintă povestea clasică a unui cuplu, în care unul dintre iubiți (Corina), își dă toată silința pentru a susține relația, iar partenerul nu apreciază efortul. Tânărul ignoră prezența iubitei, lenevește toată ziua și preferă să se distreze cu prietenii. În afară de scenele de tensiune dintre cei doi protagoniști, Corina mai apare alături de câteva dansatoare și realizează o scurtă coregrafie. Pacha Man este și el prezent, dar în ipostaze misterioase, având parcă rolul de narator în toată această poveste de iubire.

Single-ul "Pernele moi" a fost lansat în decembrie anul trecut și de atunci este una dintre cele mai de succes melodii difuzate la radiourile comerciale autohtone. Asemeni single-ul precendent, "A ta", piesa se bucură de un răspuns pozitiv din partea publicului. Fanii sunt încântați de colaborarea cu Pacha Man, care trezește amintiri plăcute legate de debutul Corinei în muzică. Acesta a avut loc în urmă cu 10 ani, iar pe atunci artista întruchipa imaginea "Lolitei", adică o tănără ingenuă, atrăgătoare și provocatoare în single-ul "Noi doi" compus și produs de Marius Moga.

Clip oficial: Corina - "Pernele Moi" feat. Pacha Man

Citește mai multe despre CorinaPacha Man
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii premiilor Brit Awards 2013 - VIDEO

Seara trecută, la Londra, s-a desfășurat o nouă ediție a premiilor Brit Awards.Lista câștigătorilor este una variată: Coldplay, Adele, Mumford...

Închide