Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Corina a filmat clipul "Pernele moi" - FOTO

Corina a filmat videoclipul noului single "Pernele Moi" cântat în colaborare cu Pacha Man. Vezi fotografii din timpul filmărilor cu noul look al artistei.
Corina -

Corina - "Pernele moi" Making of

Corina a filmat videoclipul noului single "Pernele Moi" cântat în colaborare cu Pacha Man și a dezvăluit o serie de fotografii din timpul fimărilor. Astfel, observăm că cei care s-au ocupat de machiaj, vestimentație și coafură au depus mare efort pentru a crea o imagine interesantă, șocantă și inedită.

Corina - "Pernele moi" Making of

Corina - "Pernele moi" Making of (Foto: www.facebook.com)

Artista a fost pictată pe tot corpul cu desene ce imită tatuajele, chiar și buzele au fost imprimare cu un animal print de tigru. În ceea ce privește părul, acesta are o serie de împletituri speciale, numite french twist, care creează un look punk.

Se pare că personajul pe care Corina îl va interpreta în clip este unul foarte vulcanic, fiind supărată pe iubitul său care a rănit-o. Nu știm dacă și Pacha Man va apărea în videoclip, întrucât nu este menționat în fotografiile postate pe Facebook. Dar, cu siguranță știm că artista este foarte încântată de videoclip și este nerăbdătoare să-l lanseze.

Poze clip Corina - "Pernele moi" making of

Piesa "Pernele moi" a fost lansată prima dată în decembrie anul trecut și se bucură de un feedback foarte bun din partea fanilor. Aceasta a fost deja inclusă în playlist-urile radiourilor comerciale autohtone și în topurile de specialitate. Single-ul urmează melodia "A ta", care a fost unul dintre hit-urile anului 2012, fiind și una dintre cele mai câutate melodii pe Google, de către români. Până în prezent, clipul piesei "A ta", de pe canalul oficial de YouTube al artistei a stâns aproape 4 milioane și jumătate de vizualizări.

Colaborarea cu Pacha Man nu este deloc întâmplătoare. Cei doi au mai cântat împreună în 2003, când Corina se lansa în muzică cu piesa "Noi Doi", compusă și produsă de Marius Moga. După 9 ani, cei doi vor să reitereze colaborarea care a dat naștere unui hit, iar până acum "Pernele moi" urmează traiectoria potrivită, deși, de această dată, Marius Moga nu face parte din ecuație.

Corina - "Pernele moi" live la Radio 21

Citește mai multe despre CorinaPacha Man
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lavinia a lansat "I'm OK", o piesă în limba română - LYRIC VIDEO

Lavinia a revenit cu noul single, "I'm OK", cântat în limba română. Artista a simțit nevoia să împărtășească optimismul și...

Închide