Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 22 - 24 februarie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte si petreceri pentru weekendul 22-24 februarie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Atmosfera primăvăratică se lasă așteptată, dar până una alta avem vreme de beție, cum ar spune Bacovia. Weekendul 22 - 24 februarie ne este favorabil pentru escapade în cluburi, așa încât bifăm din mers introspecția și ne orientăm către o zonă muzicală care să ofere prilej de inspirație pentru "beția interioară" de mai târziu. Cu o seară tematică Pink Floyd în Ageless Club sau un concert Chinawoman în Why Not ne putem deschide apetitul pentru cugetări încă de vineri. Alături de Luna Amară ajungem din nou pe un făgaș prielnic meditației, strecurându-se TiPtiL în rețetă și puțin jazz la Clubul Țăranului. Amatorii de electro sunt așteptați în Club Control, Alchemia și Kristal. Sezonul de weekend a fost declarat deschis oficial, mai jos puteți consulta lista noastră completă de recomandări.

VINERI, 22 februarie

Seara Pink Floyd la Ageless Club, București

Seara-Pink-Floyd-Ageless-Club-2013

Ageless Club te așteaptă vineri, 22 februarie, la o seară dedicată unei trupe de referință în istoria rock-ului – Pink Floyd. Playlistul va cuprinde piese din toată discografia trupei și va culmina cu proiecția filmului “Live at Pompeii”.

Concert Chinawoman la Why Not Club, București

concert_chinawoman_club_why_not_februarie_2013

După succesul din luna mai de la inaugurarea ediției Bucharest Biennale 5, Chinawoman revine în România pentru al 3-lea concert. Evenimentul va avea loc în Club Why Not București, vineri,22 februarie 2013, ora 22.00.

Concert El Negro – tribut Bob Marley la Fabrica, București

poster-concert-club-fabrica-bucuresti-el-negro-22-febuarie

Tributul Bob Marley by El Negro, cel mai de succes show reggae din România, susţinut de artişti autohtoni, ajunge anul acesta la cea de a şaptea ediţie. Cei care iubesc acest gen muzical sunt aşteptaţi pe 22 februarie în Club Fabrica unde vor asculta hituri precum “No Woman No Cry” sau “Could You Be Loved”.

SÂMBĂTĂ, 23 februarie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Sala Capitol – Filarmonica Banatul

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band va concerta la Filarmonica Banatului din Timișoara pe 23 februarie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Concert Luna Amară la Fabrica, București

poster-concert-club-fabrica-bucuresti-luna-amara-23-februarie-2013

Sâmbătă seara, pe 23 februarie, de la ora 21:00, formația Luna Amară va concerta la București în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). În cadrul show-ului va avea loc în premieră proiecția celui mai nou videoclip al trupei, pentru piesa “Pietre în Alb”, de pe albumul omonim.

Concert Sophisticated Lemons: Unplugged la Alchemia, București

poster sophisticated lemons alchemia 2013

Alchemia vă invită sâmbătă, 23 februarie 2013, începând cu ora 21:00, la un concert unplugged Sophisticated Lemons. Evenimentul este doar primul dintr-o serie de concerte unplugged care vor avea loc în Alchemia.

Concert John Digweed la Kristal Club, București

Poster Concert Kristal CLub Bucuresti John Digweed 23 februarie 2013

După 2 evenimente memorabile cu James Zabiela și Lee Burridge la sfârșitul lui 2012, “Kristal says Legendary” revine pe 23 februarie 2013 în Kristal Club, cu un artist legendar ce ocupă un loc special în istoria muzicii electronice – John Digweed.

  • Preţ bilet:
    • 32 de lei – biletele în avans
    • 40 de lei – în seara evenimentului, înainte de ora 00:00
    • 50 de lei – în seara evenimentului, după ora 00:00
  • Detalii despre eveniment

THE FUNKY prezintă LIAR – COUGHY – Călin la Club Control, București

Poster The Funky Club Control februarie 2013

THE FUNKY MANAGEMENT prezintă pe 23 februarie în Club Control un concert inedit. LIAR și COUGHY vor întreține atmosfera începând cu ora 22:00. Încălzirea va fi asigurată de Călin.

Concert TiPtiL la Clubul Țăranului Român, București

Poster_Tiptil_clubul_taranului_februarie_2013

Sâmbătă, 23 februarie 2013, TiPtiL va susţine un concert inedit la Clubul Ţăranului din Bucureşti. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00.

DUMINICĂ, 24 februarie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Sala Sporturilor Arad

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band va concerta la Sala Sporturilor din Arad pe 24 februarie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Trending