Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 8 - 10 februarie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte si petreceri pentru weekendul 8 - 10 februarie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Un nou weekend cu zăpadă ne trage de mânecă în casă, dându-ne de înțeles că până la primăvara calendaristică nu avem șanse prea mari de lepădat cojoace. Concertele și petrecerile din cluburi rămân în continuare alternativa plimbărilor în parc, " tratamentul" cu muzică live compensând pentru vremea friguroasă. În perioada 8 - 10 februarie îi vom putea asculta pe cei de la Țapinarii, porniți la colindat prin țară cu al lor turneu Antivalentine's day, porția de folk fiind asezonată cu puțin retroelectro de la Moonlight Breakfast și rock alternativ de la Kumm și The Amsterdams. Și nu în ultimul rând, fanii AC/DC sunt invitați la Arenele Romane, unde va avea loc un concert tribut de zile mari. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 8 februarie

Concert Jukebox în Club Tribute, București

Jukebox Club Tribute februarie 2013

Vineri, 8 februarie, trupa Jukebox va cânta în Club Tribute. Formată la începutul anului 1998, spre sfârșitul lui 2000 trupa “Atlantic Blue” devine “JukeBox”. Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicală, cuprinzând mai mult de 1000 de concerte susținute live, în cele mai variate condiții și locații.

Concert tribut A VISION OF ELVIS în Hard Rock Cafe, București

A Vision Of Elvis

La Hard Rock Cafe, 8 februarie este o zi serbată în amintirea Regelui rock’n’roll-ului. Show-ul A VISION OF ELVIS, cel mai bine cotat tribut ELVIS din lume ajunge la București. Reprezentația îl are în prim plan pe Rob Kingsley și se bucură de aprecieri din partea lui Ed Bonja, fotograful oficial și road manager al lui Elvis Presley.

  • Preț bilet:
    • VIP - 120 lei - poster, întâlnire & poză cu artistul
    • Categoria I - 80 lei -  loc în fața scenei
    • Categoria II - 60 lei - loc în sală
  • Detalii despre eveniment

Concert Țapinarii ( Turneu Antivalentine's day) în Atrium Classic Cafe, Sibiu

Poster Tapinarii Turneu Antivalentines Day 2013

Țapinarii vor cânta pe 8 februarie la Atrium Classic Cafe din Sibiu. Concertul face parte din turneul Anti-Valentine's Day, devenit deja o tradiție pentru formație. Alături de Țapinarii, cu o doza de stand up comedy, va fi și George Bonea de la Academia Cațavencu, responsabil cu umorul serios, nu glumă.

Concert The Amsterdams în Clubul Țăranului (MȚR), București

Campanie online The Amsterdams - Snology

După o primă cântare pe 2013 la deschiderea locației Alchemia din București, trupa The Amsterdams revine în fața publicului iubitor de muzici frumoase. Întâlnirea va avea loc la Clubul Țăranului pe data de 8 februarie.

Concert Moonlight Breakfast la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca

moonlight-breakfast-euphoria-music-hall

Moonlight Breakfast va susține primul concert din noul an la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca. Soundul abordat este electro îmbrăcat în nuanţe de soul și funk “retroelectro”, după cum îl definesc chiar ei.

  • Preț bilet:
    • 10 lei cu OMNIPASS
    • 15 lei dacă sunt achiziționate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus, înainte de ziua concertului
    • 20 lei in ziua concertului
  • Detalii despre eveniment

Concert WALLS & Taragana Pyjarama în Club Control, București

Poster Walls si Taragana Pyjarama Club Control 2013

Sub titulara NEW POP ORDER 2013, clubul Control continuă seria de concerte cu duo-ul WALLS și producătorul Taragana Pyjarama. Trupa WALLS vine din Londra și a fost formată în 2009 de cei doi membri Sam Willis și Alessio Natalizia. Taragana Pyjarama este aliasul producătorului danez Nick Kold Eriksen.

SÂMBĂTĂ, 9 februarie

Concert FreeStay în Club Tribute, București

Concert de coveruri FreeStay in Club Tribute

Sâmbătă, 9 februarie, trupa FreeStay va cânta în Club Tribute. FreeStay a început anul în forță, susținând numeroase concerte prin cluburi. Alături de câteva piese proprii, trupa are un repertoriu de coveruri prin care reușește să creeze o atmosferă live deosebit de plăcută.

Concert Țapinarii (Turneu Antivalentine's day) în Club Rockstadt din Brașov

Poster Tapinarii Turneu Antivalentines Day 2013

Țapinarii vor cânta pe 9 februarie în club Rockstadt din Brașov. Concertul face parte din turneul Anti-Valentine's Day, devenit deja o tradiție pentru formație. Alături de Țapinarii, cu o doza de stand up comedy, va fi și George Bonea de la Academia Cațavencu, responsabil cu umorul serios, nu glumă.

Concert The R.O.C.K. - tribut AC/DC la Arenele Romane, Bucuresti

poster-concert-arenele-romane-bucuresti-the-rock-tribute-9-februarie-2013

Arenele Romane își vor deschide porțile în acest an pentru a oferi fanilor muzicii rock un eveniment pe placul lor. Sâmbătă, 9 februarie, Phoenix Entertainment și Sfinx Experience vă prezintă un concert tribut a uneia dintre cele mai iubite trupe rock - AC/DC.

Concert KUMM în Club Panic, București

Poster Kumm Panic februarie 2013

Sâmbătă, 9 februarie, KUMM revine în București, în club Panic, într-o nouă formulă, cu Oigăn în "rolul" de solist. Trupa promite multe piese în primă audiție, preludiu al celui de-al 6-lea album, ce va fi înregistrat primăvara aceasta.

Concert ADA KALEH - THE MODEL - TIEFTONER în Club Control, București

afis static night club club control 2013

STATIC NIGHTCLUB ediția a 8-a îi aduce în Club Control pe ADA KALEHTHE MODEL și TIEFTONER. Publicul este așteptat începând cu ora 23:00 în sala mică a clubului.

Concert Dalma la Spice Pub & Club, București

Dalma Kovacs

Sâmbătă, 9 februarie, Dalma Kovacs își așteaptă fanii în Spice Pub & Club. Fosta concurentă de la Vocea României va da startul la bună dispoziție la ora 23:00.

DUMINICĂ, 10 februarie

Concert Țapinarii (Turneu Antivalentine's day) în Club Doors din Constanța

Poster Tapinarii Turneu Antivalentines Day 2013

Țapinarii vor cânta pe 10 februarie în Club Doors din Constanța. Concertul face parte din turneul Anti-Valentine's Day, devenit deja o tradiție pentru formație. Alături de Țapinarii, cu o doza de stand up comedy, va fi și George Bonea de la Academia Cațavencu, responsabil cu umorul serios, nu glumă.

Trending