Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 15 - 17 februarie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 15 - 17 februarie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

După o săptămână a cărei tematică a fost dată de sărbătoarea Sfântului Valentin, continuăm cu un weekend de concerte și petreceri în cluburi. Tonalitatea din do major, registrul iubirii, va căpăta nuanțe diferite. De la concertul "înflăcărat" Sueno Flamenco de la Serendipity la Anti Valentine’s Party din Fabrica, muzica și atitudinea se va plia pe gusturile tuturor. Pentru fanii de alternativ recomandăm concertul The Mono Jacks de vineri și OCS de sâmbătă iar rock-ul de la mama lui se ascultă în Ageless Club din București, alături de Hteththemeth, Amarthalos și Kistvaen. În weekendul 15 - 17 februarie îi vom putea asculta și pe cei de la Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor ’80, tot la capitolul pop avându-i și pe cei de la Lala Band și pe Smiley. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 15 februarie

No More Drama Party la Alchemia, București

Poster No More Drama Party în club Alchemia, București pe 15 februarie 2013

Pe 15 februarie cei din Clubul Alchemia vă invită la petrecerea No More Drama, unde își propun să întoarcă pe dos Sfântul Valentin și să facă dramele să devină istorie. Publicul este așteptat âncepând cu ora 20:00.

Concert Sueno Flamenco la Serendipity, București

poster_flamenco_serendipity_15_februarie_2013

Vineri, 15 februarie 2013, Pilar Diaz Romero şi Tiberiu Gogoanţă vă așteaptă la Ceainăria Serendipity pentru o seară fierbinte de Sueno Flamenco. Concertul va începe la ora 20.30. Va fi o seară de foc, cu ritmuri de chitară, cu dansuri şi cântări aduse în suflet de sub soarele Spaniei.

  • Intrare: consumație minimă de 50 de lei (include ceainic de cafea și o porție de dulciuri)
  • Detalii despre eveniment

Anti Valentine’s Party la Fabrica, București

poster-Anti- Valentine's-Party--club-fabrica-15-februarie-2013

Club Fabrica vă invită vineri, 15 februarie, la Anti Valentine’s Party. Trupele care vor urca pe scenă sunt Zob, Niște Băieți, Flesh Rodeo și The Crazy Plumbers.

Warm-up Party The Animals & The Troggs la Why Not Club, București

Warm-up Party The Animals& The Troggs

Rock Events v-a pregătit o supriză pentru acest sfârșit de săptămână: Warm-up Party The Animals & The Troggs. Vineri, 15 februarie, în club Why Not (aka Jukebox Venue), vă invităm să vă încălziți vocile pentru un eveniment rock unic al anului: legendarii The Animals & The Troggs, împreuna pe aceeași scenă la București.

Concert Smiley la True Club, București

Poster Concert Smiley în True Club din București pe 15 februarie 2013

Smiley vine acompaniat de trupa sa, Live, în sufrageria din True Club, din centrul Vechi pentru a susține un concert vineri, 15 februarie. Artistul promite un show în cadrul căruia veți putea cânta non stop hiturile care l-au făcut celebru, precum “Dream Girl”, “Cai verzi pe pereți”, “Dead Man Walking”, “Preocupat cu gura ta”.

Concert Bad Boys Blue la Cinema Patria, București

afis-concert-bad-boys-blue-15-februarie

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor ’80 va sustine pe 15 februarie 2013 un concert la Cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile You’re a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat sau Come Back and Stay, concertul fiind urmat de un program disco unde se vor putea asculta cele mai îndrăgite piese ale acelei perioade.

  • Preţ bilet:
    • Categoria VIP – 250 RON (întâlnire și poza cu artistul, CD & afiş cu autograf)
    • Categoria I – 200 RON Categoria II – 150 RON
    • Categoria III – 100 RON
  • Detalii despre eveniment

Concert The Mono Jacks la Flying Circus, București

the-mono-jacks-rusty-heart-tour-2013

Cei de la The Mono Jacks au decis să anunțe înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, din contră se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta include un concert pe 15 februarie la Cluj Napoca, în Flying Circus, începând cu ora 22:00.

 SÂMBĂTĂ, 16 februarie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, suține cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”, acesta marchează sărbătorile de iubire din următoarea perioadă și vine cu un playlist special pentru adolescenții îndrăgostiți. Fanii vor avea ocazia să petreacă Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie alături de membrii formației.

Concert A Night of Deep Sorrows – Hteththemeth, Amarthalos, Kistvaen la Ageless Club, București

A Night of Deep Sorrows – Kistvaen, Hteththemeth si Amarthalos live in Ageless Club

Ageless Club găzduiește pe 16 februarie evenimentul “A Night of Deep Sorrows”, organizat de Cavalleria Events, care aduce împreună în aceeași seară 3 titluri axate pe sonorități apăsătoare. Două dintre cele mai underground proiecte din Romania, Hteththemeth și Amarthalos, ajung pentru prima data în București alăturându-se trupei Kistvaen, de notorietate în această sferă muzicală.

Concert Omul cu Șobolani (OCS) la Cafeneaua Artiștilor, București

Poster OCS Live 2013

OCS continuă concertele aniversare în țară. Trupa sărbătorește 15 ani de activitate în care nu a lipsit din playlist-urile şi top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio şi a televiziunilor cu piese precum “Razna”, “Oda (În Piața Română)”, “Moksha”, “Nu încerca așa ceva acasă”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresie toamnă -iarnă” sau “Iaurt”.

Concert Cadenza 10 ani – Luciano la Sala Polivalentă, București

Poster Candeza Night cu Luciano la Sala Palatului, București pe 16 februarie 2013

Casa de discuri înființată de Luciano în 2002, Cadenza, împlinește 10 ani de activitate. Pentru a sărbători evenimentul cu publicul din întreaga lume, Cadenza organizează un adevărat carnaval muzical ce va ajunge și în România pe data de 16 februarie la Sala Polivalentă din București.

  • Preţ bilet:
    • Bilete în avans – 60 lei
    • Bilete la intrare (în ziua evenimentului) – 80 lei
    • Bilete VIP – 150 lei
  • Detalii despre eveniment

Concert The Kids – Tribute Robbie Williams la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-tribut-robbie-williams-2013

Îmi Place Mie și Hard Rock Cafe te invită sâmbătă, 16 februarie, la concertul trupei The Kids – un tribut extraordinar Robbie Williams. Exuberanță, nebunie, carismă și talent sunt ingredientele care i-au adus succesul lui Robbie Williams, iar acestea se regăsesc pe deplin și în Simone, cel care s-a dovedit a fi personajul perfect pentru interpretarea pieselor celebrului artist.

Concert The Mono Jacks la Times Pub, Brasov

the-mono-jacks-rusty-heart-tour-2013

Cei de la The Mono Jacks au decis să anunțe înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, din contră se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta include un concert pe 16 februarie la Brașov, în Times, începând cu ora 22:00.

DUMINICĂ, 17 februarie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Palatul Culturii, Târgu-Mureș 

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, suține cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”, acesta marchează sărbătorile de iubire din următoarea perioadă și vine cu un playlist special pentru adolescenții îndrăgostiți. Fanii vor avea ocazia să petreacă Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie alături de membrii formației.

Concert Lazy Sunday Blues la Alchemia, București

Poster Lazy Sunday Blues în club Alchemia din București, 17 februarie 2013

Clubul Alchemia ne invită pe data de 17 februarie să petrecem o duminică în ritmuri de blues, începând cu ora 19:00. Invitat special va fi Billy Brown din Miami, SUA, care va susține atmosfera.

Trending