Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

LaLa Band a ridicat fanii în picioare la concertele din Târgoviște și Râmnicu Vâlcea - FOTO

Weekendul trecut a fost unul plin de iubire și energie LaLa pentru adolescenții din Târgoviște și Râmnicu Valcea. LaLa Band, trupa vedetă a serialului "Pariu cu viața", a susținut show-uri de excepție în cele doua orașe, spre încântarea fanilor prezenți.

Publicat

pe

Weekendul trecut a fost unul plin de iubire și energie LaLa pentru adolescenții din Târgoviște și Râmnicu Vâlcea. LaLa Band, trupa vedetă a serialului "Pariu cu viața", a susținut show-uri de excepție în cele două orașe, spre încântarea fanilor prezenți.

Criss și Vlad de la Lala Band

Criss și Vlad de la Lala Band

Seara de vineri a fost dedicată târgoviștenilor: Casa de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină, iar fanii au fost în extaz, au cântat și au dansat împreună cu LaLa Band pe parcursul întregului spectacol. Inițial, tinerii artiști s-au speriat, crezând că nu vor putea susține un concert live - afară erau 15 grade și soare, însă în sala erau puțin peste 0 grade, din cauza unei conducte care se stricase cu două ore înainte să ajungă trupa la sală. Deși la temperaturi scăzute nu este recomandată susținerea unui concert de o asemenea amploare, până la urmă, LaLa Band a decis că va risca și va da totul pe scenă, pentru fani.

“Am făcut repetiții încercând să cântăm peste pozitiv și a fost dezastruos, noi nu știm să facem playback, prin urmare am hotărât ca, de dragul fanilor, să cântăm live, chiar dacă era frig și ne puneam vocile în pericol. În momentul în care toți cei din sală au început să cânte și să danseze cu noi, nu a mai contat absolut nimic, a fost extraordinar”, a spus Alina.

Vlad și Criss de la Lala Band

Vlad și Criss de la Lala Band

În plus, surprizele s-au ținut lanț pentru Criss și Vlad la concertul din Târgoviște. Trandafirul roșu dăruit de Vlad iubitei sale nu a lipsit nici de la acest show, însă declarațiile de iubire nu s-au oprit aici. Tânărul îndrăgostit i-a dăruit lui Criss lacătul și cheile inimii lui, iar Criss i-a adus pe scenă o cutie plină cu baloane, semn al dragostei ei. "Te iubesc" au fost cuvintele care au adus lacrimi în ochii celor doi îndrăgostiți.

La Râmnicu Vâlcea, Criss a primit din nou un trandafir de la Vlad, dar și un mănunchi de baloane albe și unul roșu în formă de inimă, gest care a impresionat-o pe tânără, pentru că în septembrie când a împlinit 16 ani a primit printre altele de la Vlad și un buchet asemănător de baloane, făcând-o să retrăiască astfel acele momente speciale. Drept răsplată, Criss i-a dăruit iubitului său o inimă de plus pe care scrie "Te iubesc!".

Un moment special în cadrul spectacolului a fost reprezentat de intrarea pe scenă a lui Dorian, declarația sa lăsând toți fanii muți de uimire: "Sunt Andrei Anghel și sunt un prost. Am întâlnit persoana pe care o iubeam, am întâlnit femeia vieții mele și am părăsit-o. Acum în mintea ei este altcineva". În acel moment, Alina și Liviu au intrat în scenă și au interpretat piesa "Got You On My Mind".

Banner Lala reailzat de fani

Banner Lala realizat de fani

Un alt moment foarte așteptat de fani a fost cel în care LaLa Band a ales câștigătorii concursului de pancarte, desfășurat pe pagina de Facebook a trupei. Adolescenții au venit cu  pancarte LaLa band,  făcute chiar de ei, iar cei care au realizat cele mai frumoase pancarte au fost invitați pe scenă, să cânte și să danseze alături de idolii lor, pe piesa care închide concertul, "Stage Of  Joy". În plus, marele câștigător va primi și un premiu din partea sponsorului concertului.

Cei prezenți la Târgoviște și Râmnicu Vâlcea au ascultat cele mai îndrăgite piese de iubire ale trupei LaLa Band, melodii de pe noul album, "LaLa Dance - LaLa Love Stories 2", lansat împreună cu MediaPro Music. Fanii au putut asculta și single-uri noi, precum piesa "Ploaia mea" a lui Criss si Vlad, dar și cea mai recentă melodie LaLa Band, "One wish", care va fi și genericul sezonului 4 serialului "Pariu cu viața".

Lala Band va cânta de Ziua Îndrăgostiților la Cinema Pro. Datele turneului "Lala Love Tour" pot fi consultate mai jos.

  • Criss si Vlad

Comentează

Trending