Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Concert Within Temptation la festivalul ARTmania 2013

Festivalul ARTmania a anuntat primul headliner pentru editia din acest an - Within Temptation, una dintre cele mai faimoase trupe rock din lume.
Within Temptation

Within Temptation

Urmărește-ne pe

Festivalul ARTmania a anuntat primul headliner pentru editia din acest an - Within Temptation, una dintre cele mai iubite trupe rock din lume. Celebrii pentru show-urile lor extravagante, un amestec sublim de eleganta cu o interpretare melodramatica si puternice compozitii "metal", artistii olandezi vor urca pe scena din Sibiu, vineri 9 august 2013. Within Temptation revine astfel în România la doar un an de la apariția pe scena festivalului Rock The City.

Within Temptation

Within Temptation

Fondata in 1996 de chitaristul Robert Westerholt si fermecatoarea soprana Sharon den Adel, Within Temptation s-a facut imediat remarcata ca fiind una dintre cele mai carismatice trupe de "symphonic gothic metal" din istoria muzicii ultimei decade.

Ceea ce a adus celebritatea trupei a fost cel de-al doilea album, "Mother Earth" (2000), care a atras o vizibilitate mult mai mare din punct de vedere comercial, inregistrand vanzari de 2.8 milioane CD-uri si DVD-uri lansate in 48 de tari, 30 de premii Gold & Platinum, 2 premii MTV European Music Awards, 2 premii World Music Awards si multe alte semne ale unei evolutii incununate de succes. Turneele intensive completate de o munca de studio plina de pasiune si urmatoarele doua discuri, "The Silent Force" (2004) si "The Heart Of Everything" (2007), au marit numarul fanilor din intreaga lume si au stabilit noi standarde in zona rockului si metalului simfonic.

Odata cu lansarea DVD-ului "Black Symphony", care prezenta cel mai ambitios concept de live show la momentul respectiv, Within Temptation a devenit o figura emblematica a scenei internationale de symphonic metal. "Black Symphony", un concert senzational care a avut loc pe 7 februarie 2008, a fost filmat pe Ahoy Arena, in Rotterdam, unde Within Temptation a performat in fata a 10.000 de spectatori, alaturi de Metropole Orchestra, corul clasic Pa'dam si impreuna cu invitati speciali precum Keith Caputo (Life of Agony), Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering) si George Oosthoek (Orphanage). Maretia spectacolului a fost sporita de prezenta unor performeri acrobati, de minunatele costume si a fost intensificata de jocul de lumini si efectele pirotehnice surprinzatoare.

Cel mai recent album "The Unforgiving", marcheaza o schimbare radicala in ceea ce priveste muzica si imaginea Within Temptation, aducand o noua perspectiva asupra universului plin de diversitate si versatilitate al trupei. Bazat pe un background muzical multilateral, LP-ul cu numarul cinci dovedeste placerea de explorare a sound-ului, rezultand intr-un material fascinant care se detaseaza de o abordarea muzicala simfonica si penduleaza intre teme "gothic metal" si piese cu influenta pop, mai potrivite pentru radio. Noua orientare vizuala se regaseste nu doar pe coperta albumului, ci si intr-o carte de benzi desenate, iar cele trei clipuri ale pieselor "Faster", "Shot In The Dark" si "Sinead" imprima discului un plus de dramatism si dinamicitate.

In noiembrie 2012, Within Temptation a avut inca o aparitie live de exceptie, intr-un show extraordinar numit "Elements", acompaniata de Il Novecentro Orchestra si o multime de artisti de exceptie, invitati special pentru a sarbatori cea de-a cincisprezecea aniversare a trupei.

Within Temptation - Stand My Ground

Biletele si abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achizitionate de pe shop.artmania.ro din orice tara, iar pentru publicul din Romania acestea sunt disponibile si in reteaua Eventim si pe myticket.ro, la pretul de 80 lei/abonament si 70 lei/zi, pana la sfarsitul lunii februarie, ajungand la 150 lei/abonament si 100 lei/zi in perioada festivalului.

Citește mai multe despre Within Temptation
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete mai ieftine cu 25% pentru spectacolul Lacul Lebedelor de la București

Pentru spectacolul Lacul Lebedelor de la ora 16.00 care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 februarie...

Închide