Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tiamat, noua trupă confirmată pentru B'ESTFEST Summer Camp 2013

Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp 2013 au confirmat a doua trupă rock, după Soilwork, în programul festivalului. Este vorba de formația suedeza Tiamat care își va promova ultimul album, intitulat "The Scarred People", lansat în luna noiembrie 2012.

Publicat

pe

Tiamat
Tiamat

Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp 2013 au confirmat a doua trupă rock, după Soilwork, în programul festivalului. Este vorba de formația suedeza Tiamat care își va promova ultimul album, intitulat "The Scarred People", lansat în luna noiembrie 2012. Festivalul B’ESTFEST 2013 va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Tiamat

Tiamat

Originară din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format în urmă cu aproape 25 de ani, înca de la început muzica trupei reprezentând un subiect de dezbateri. Folosind o mulțime de subgenuri de la death metal, doom metal până la progresiv și gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice și experimentale. "The Scarred People", cel mai recent album al trupei si totodata cel de-al zecelea din carieră, s-a bucurat de un real succes printre ascultătorii de metal.

Tiamat - The Scarred People

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park
Comentează

Trending