Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tiamat, noua trupă confirmată pentru B'ESTFEST Summer Camp 2013

Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp 2013 au confirmat a doua trupă rock, după Soilwork, în programul festivalului. Este vorba de formația suedeza Tiamat care își va promova ultimul album, intitulat "The Scarred People", lansat în luna noiembrie 2012.
Tiamat

Tiamat

Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp 2013 au confirmat a doua trupă rock, după Soilwork, în programul festivalului. Este vorba de formația suedeza Tiamat care își va promova ultimul album, intitulat "The Scarred People", lansat în luna noiembrie 2012. Festivalul B’ESTFEST 2013 va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Tiamat

Tiamat

Originară din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format în urmă cu aproape 25 de ani, înca de la început muzica trupei reprezentând un subiect de dezbateri. Folosind o mulțime de subgenuri de la death metal, doom metal până la progresiv și gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice și experimentale. "The Scarred People", cel mai recent album al trupei si totodata cel de-al zecelea din carieră, s-a bucurat de un real succes printre ascultătorii de metal.

Tiamat - The Scarred People

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tiamat
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michelle Obama dezvăluie ce muzică se ascultă la Casa Albă - VIDEO

Invitată la Jimmy Fallon, Michelle Obama a vorbit despre muzica pe care o ascultă. În plus, Prima Doamnă și Fallon...

Închide