Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert Semnal M la Hard Rock Cafe din București

Semnal M, una dintre trupele etalon ale rockului transilvan, va concerta în premieră pe 15 martie pe scena din Hard Rock Cafe București.
Semnal M

Semnal M

Semnal M, una dintre trupele etalon ale rockului transilvan, va concerta în premieră pe 15 martie la Hard Rock Cafe din București. Cu o carieră de 35 de ani și 10 albume lansate, Semnal M este un reper în peisajul rockului autohton şi una din cele mai îndrăgite trupe din Transilvania. Din programul serii nu vor lipsi șlagăre ce au încântat generaţii întregi, precum "La fereastra ta", "Spune-mi cine eşti" sau "Poveşti la gura sobei". Componența actuală este Boldijar Ștefan - voce, bass, Nicu Barna - chitara,voce, Solomon Francisc - tobe şi Cătalin Pop - chitară.

Semnal M

Semnal M

Pentru concertul Semnal M s-au pus în vânzare următoarele categorii de bilete:

- VIP – 100 lei – poster, întâlnire & poza cu artistul (fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto).
- Categoria I – 70 lei – loc în faţa scenei
- Categoria II – 50 lei – loc în sală

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO și se se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Cinema Patria şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Semnal M - "Spune-mi cine ești"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cumpără un bilet la concertul Bad Boys Blue și mai primești 1 gratis

Pentru a sărbătorii ziua de sfântul Valentin organizatorii concertului Bad Boys Blue vin cu o promoție specială - cei care...

Închide