Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Concert Riverside în clubul Silver Church din București

Trupa de rock progresiv Riverside din Polonia va susține pe 26 mai 2013 un concert în clubul The Silver Church din București. Evenimentul este organizat de agenția Twin Arts în parteneriat cu Institutul Polonez.
Riverside

Riverside

Trupa de rock progresiv Riverside din Polonia va susține pe 26 mai 2013 un concert în clubul The Silver Church din București. Evenimentul este organizat de agenția Twin Arts în parteneriat cu Institutul Polonez iar concertul face parte din turneul  New Generation Tour 2013 prin care trupa își promovează ultimul album, intitulat "Shrine of New Generation Slaves", lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside

Riverside (Foto: www.facebook.com)

Biletele pentru concertul Riverside costă 50 de Lei și se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online pe www.eventim.ro.

"Shrine of New Generation Slaves" este disponibil și într-un pachet cu 2 discuri și un booklet de 32 de pagini. Această formă de prezentare conține în plus 2 piese bonus. Același tracklist se va comercializa și pe vinil într-o ediție limitată de 200 de pagini.

Riverside s-a înființat în Varșovia în anul 2001, discografia acestora numărând cinci albume (Out of Myself - 2003, Second Life Syndrome - 2005, Rapid Eye Movement - 2007, Anno Domini High Definition - 2009 și Shrine of New Generation Slaves - 2013). Cu fiecare nou material trupa și-a definit și rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic, încărcat de poezie, suma a reflecțiilor, viselor și fanteziilor membrilor trupei. Turneul european alături de Dream Theater în 2007 a fost doar începutul unei ascensiuni rapide, astăzi Riverside fiind o prezență nelipsită la mari festivaluri de prog rock (și nu numai), atât în Europa cât și în Statele Unite.

Riverside - "Celebrity Touch"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Riverside
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert acustic "Trup și Suflet" Celelalte Cuvinte la Sala Palatului

Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic: "Trup și Suflet". Evenimentul va avea loc pe 30 mai la Sala Palatului.

Închide