Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Muse live pe YouTube pe 18 februarie - VIDEO

Luni, 18 februarie, concertul Muse de la Shepherd's Bush Empire, Londra, va fi transmis live pe YouTube prin digital streaming.

Publicat

pe

Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012
Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012 │ FOTO: Bestsport Arena, a.s.

UPDATE: Înregistrarea concertului susținut de Muse pe 18 februarie este disponibilă acum pe YouTube și poate fi urmărită la finalul articolului.

Fanii Muse sunt invitați să-și potrivească ceasurile și agenda pentru un concert de zile mari. Luni, 18 februarie 2013, concertul trupei de la Shepherd's Bush Empire, Londra, va fi transmis live pe YouTube prin digital streaming. Evenimentul va marca aniversarea a 20 de ani de activitate a War Child, organizație ce se ocupă cu strângerea de fonduri pentru copiii care locuiesc în zone afectate de război.

Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012

Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012 │ FOTO: Bestsport Arena, a.s.

Citește recenzia concertului susținut de Muse la Praga pe 22 noiembrie 2012

Organizat în colaborare cu Brit Awards, concertul de pe 18 februarie va avea loc într-un locație selectă și încărcată de istorie, Shepherd's Bush Empire fiind construită în 1903 și proiectată pentru a fi folosită ca sală de teatru. Designul clădirii a fost realizat de faimosul arhitect Frank Matcham, portofoliul său cuprinzând clădiri de prestigiu precum London ColiseumLondon Palladium și Victoria Palace. Sala a găzduit de-a lungul anilor atât spectacole de teatru cât și concerte. Din păcate pentru fanii londonezi, locația are o capacitate de doar 2000 de locuri, biletele pentru evenimentul de pe 18 fiind vândute în mai puțin de 3 minute.

Numărul restrâns de bilete nu îi va împiedica însă pe fanii Muse să urmărească acest concert. Prin intermediul  LoveLive TV evenimentul va fi înregistrat și transmis pe YouTube prin digital streaming. Concertul va începe la 9.30 p.m. ora Londrei, respectiv 11.30 p.m. ora României.

În ce privește componenta socială a acestui concert, Matt Bellamy a declarat că este o onoare pentru formație asocierea cu activitatea ONG-ului War Child.

"Suntem mândri de colaborarea cu organizația War Child, care a depus în ultimii 20 de ani o muncă extraordinară"

Brit Awards a realizat în colaborare cu War Child 4 concerte, reușind să strângă în total peste 700 de mii de euro. Lista trupelor ce au concertat în anii trecuți include nume ca The KillersColdplay, Blur și Kasabian.

SHOW COMPLET: Muse Live la O2 Shepherd's Bush Empire, Londra

Recent Muse a lansat videclipul piesei "Supremacy", al 5-lea single de pe albumul "The 2nd Law". Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Trending