Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concert Muse live pe YouTube pe 18 februarie - VIDEO

Luni, 18 februarie, concertul Muse de la Shepherd's Bush Empire, Londra, va fi transmis live pe YouTube prin digital streaming.
Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012

Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012 (foto: Bestsport Arena, a.s. )

Urmărește-ne pe

UPDATE: Înregistrarea concertului susținut de Muse pe 18 februarie este disponibilă acum pe YouTube și poate fi urmărită la finalul articolului.

Fanii Muse sunt invitați să-și potrivească ceasurile și agenda pentru un concert de zile mari. Luni, 18 februarie 2013, concertul trupei de la Shepherd's Bush Empire, Londra, va fi transmis live pe YouTube prin digital streaming. Evenimentul va marca aniversarea a 20 de ani de activitate a War Child, organizație ce se ocupă cu strângerea de fonduri pentru copiii care locuiesc în zone afectate de război.

Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012

Matthew Bellamy, MUSE, in concert la Praga pe 22 noiembrie 2012 (Foto: Bestsport Arena, a.s. )

Citește recenzia concertului susținut de Muse la Praga pe 22 noiembrie 2012

Organizat în colaborare cu Brit Awards, concertul de pe 18 februarie va avea loc într-un locație selectă și încărcată de istorie, Shepherd's Bush Empire fiind construită în 1903 și proiectată pentru a fi folosită ca sală de teatru. Designul clădirii a fost realizat de faimosul arhitect Frank Matcham, portofoliul său cuprinzând clădiri de prestigiu precum London ColiseumLondon Palladium și Victoria Palace. Sala a găzduit de-a lungul anilor atât spectacole de teatru cât și concerte. Din păcate pentru fanii londonezi, locația are o capacitate de doar 2000 de locuri, biletele pentru evenimentul de pe 18 fiind vândute în mai puțin de 3 minute.

Numărul restrâns de bilete nu îi va împiedica însă pe fanii Muse să urmărească acest concert. Prin intermediul  LoveLive TV evenimentul va fi înregistrat și transmis pe YouTube prin digital streaming. Concertul va începe la 9.30 p.m. ora Londrei, respectiv 11.30 p.m. ora României.

În ce privește componenta socială a acestui concert, Matt Bellamy a declarat că este o onoare pentru formație asocierea cu activitatea ONG-ului War Child.

"Suntem mândri de colaborarea cu organizația War Child, care a depus în ultimii 20 de ani o muncă extraordinară"

Brit Awards a realizat în colaborare cu War Child 4 concerte, reușind să strângă în total peste 700 de mii de euro. Lista trupelor ce au concertat în anii trecuți include nume ca The KillersColdplay, Blur și Kasabian.

SHOW COMPLET: Muse Live la O2 Shepherd's Bush Empire, Londra

Recent Muse a lansat videclipul piesei "Supremacy", al 5-lea single de pe albumul "The 2nd Law". Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corina a filmat clipul "Pernele moi" - FOTO

Corina a filmat videoclipul noului single "Pernele Moi" cântat în colaborare cu Pacha Man. Vezi fotografii din timpul filmărilor cu...

Închide