Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Cristi Minculescu la Sala Palatului: "Fără droguri, doar rock"

Cristi Minculescu împreună cu membrii trupei Lotus vor urca pe scena Sălii Palatului pe 14 aprilie 2013 pentru a susține un concert cu mesaj educativ: "No drogs, just rock" ("Fără droguri, doar rock"). Alături de Cristi și Lotus vor cânta și membrii trupei Compact.

Publicat

pe

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala
Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu împreună cu membrii trupei Lotus vor urca pe scena Sălii Palatului pe 14 aprilie 2013 pentru a susține un concert cu mesaj educativ: "No drogs, just rock" ("Fără droguri, doar rock"). Alături de Cristi Minculescu și Lotus vor cânta și membrii trupei Compact.

Concert LOTUS cu Cristi Minculescu in True Club

Concert LOTUS cu Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Deși a anunțat într-un interviu anterior că activitatea sa se va desfășura în mare parte în Germania, Cristi Minculescu rămâne conectat la realitățile din țară. Fostul solist Iris a răspuns propunerii CIADO (Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului) de a susține un concert prin care tinerii să fie informați cu privire la efectele grave ale consumului de droguri. Întrucât asocierea rock-ului cu drogurile are adeseori o influență negativă asupra adolescenților, concertul de la Sala Palatului își propune să demonteze tocmai aceste legături. Evenimentul va contribui totodată la strângerea de fonduri pentru dezvoltarea de noi proiecte alternative extraşcolare şi extracurriculare în rândul tinerilor.

Cristi Minculescu va fi însoțit de colegii săi din trupa Lotus și de membrii formației Compact. Detaliile privind prețurile biletelor și modalitățile de achiziționare nu se cunosc încă.

Primul concert al lui Cristi Minculescu în noua formulă a avut loc pe 7 decembrie 2012 în True Club. Au urmat apoi concertele de Revelion, solistul având programat pentru aprilie încă un concert în Hard Rock Cafe. În ce privește trupa Compact, aceasta va susține un concert chiar în această seară, pe 28 februarie, detaliile despre eveniment fiind disponibile în agendă.

VIDEO AMATOR: Cristi Minculescu / Lotus - "Strada ta" - live în True Club

Comentează

Trending