Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concert Aylin și The Lucky Charms la GuerriLIVE

Luni, 4 martie, Aylin vine la Radio Guerrilla pentru a cânta și a povesti despre albumul de debut, programat să apară pe piață anul acesta. Concertul se desfășoară respectând aceeași rețetă: de la 6 la 7 seara, acustic.

Urmărește-ne pe

Luni, 4 martie, Aylin vine la Radio Guerrilla pentru a cânta și a povesti despre albumul de debut, programat să apară pe piață anul acesta. Concertul se desfășoară respectând aceeași rețetă: de la 6 la 7 seara, acustic.

poster-aylin-radio-guerrilla-4-martie-2013

Aylin și-a început cariera în trupa Pops, formată în urma unui reality show. După acea perioadă, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat în jur instrumentiști de jazz și a început să cânte standarde de jazz, romanțe franțuzești sau românești, reinterpretări de piese turcești, prin cluburi de jazz din țară.

În 2012, s-a hotarât să-și facă propriul album de muzică jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de către Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroșanu și Ciprenko.

Primul single de pe album, "Cloud", a fost lansat în noiembrie 2012, împreună cu un videoclip semnat de Răzvan Marinescu. Al doilea single de pe album, "Chemistry", a fost lansat pe 14 februarie, artista având, de asemenea, în portofoliu o colaborare cu Viky Red pentru piesa "Better".

În prezent, Aylin susține concerte live alături de trupa ei, The Lucky Charms, lucrând totodată la finalizarea primului album din cariera solo. Intitulat "Cloud", materialul va fi lansat în martie 2013.

Mai multe, luni, 4 martie, la GuerriLIVE cu Bogdan Șerban.

Aylin - "Chemistry"

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth revine în concert la București

Megadeth revine la București cu un concert ce va avea loc pe 22 mai la Arenele Romane. Vezi preturile biletelor...

Închide