Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concert acustic "Trup și Suflet" Celelalte Cuvinte la Sala Palatului

Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic: "Trup și Suflet". Evenimentul va avea loc pe 30 mai la Sala Palatului.
Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (30)

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (30)

Urmărește-ne pe

După succesul înregistrat cu spectacolul aniversar "30 de ani", trupa-legendă a rock-ului românesc se întoarce pe scena Sălii Palatului din București, unde, în premieră, Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic: "Trup și Suflet". Evenimentul va avea loc pe 30 mai 2013, publicul fiind așteptat începând cu ora 20:00.

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (30)

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (30)

Citește recenzia concertului Celelalte Cuvinte din Club Jukebox de pe 21 aprilie 2012

În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară, bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumarate ore de repetiții, înregistrări, întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă, cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.

Totul s-a rafinat în timp, iar astăzi Celelalte Cuvinte își demonstrează din plin maturitatea. E momentul potrivit ca experiența și măiestria acumulate de-a lungul timpului să fie expuse într-un mod curajos și deopotrivă elegant, interesant și în același timp distins, un eveniment "aristROCKrat".

Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.

Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte - "Trup si Suflet" - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim și online pe eventim.ro. Prețul biletelor variază în funcție de poziționarea în sală, de la 130 de lei la 50 de lei. Pentru mai multe detalii consultați pagina din agendă a evenimentului.

Celelalte Cuvinte - "Dacă vrei" (Live la Folk You 2011)

Citește mai multe despre Celelalte Cuvinte
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă confirmare în cadrul festivalului B’ESTFEST 2013: Soilwork - VIDEO

Un alt anunț menit să bucure sufletele ascultătorilor de muzica rock - formația Soilwork vine pentru prima oară în România...

Închide