Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Bon Jovi anunță dezvăluirea a trei clipuri noi prin aplicația mobilă

Bon Jovi a anunțat pe site-ul oficial lansarea a trei clipuri noi ce vor putea fi vizionate în premieră prin aplicația mobilă a trupei. Află care este calendarul lansărilor pentru noile clipuri.
Bon Jovi

Bon Jovi

Aplicația Official Bon Jovi a devenit un canal de comunicare nelipsit în promovarea muzicii trupei. De la teasingul realizat pentru videoclipul "Because We Can" la artwork-ul mult-așteptatului album "What About Now", aplicația mobilă a celor de la Bon Jovi a căpătat în rândul fanilor rol de "burtieră de exclusivități". În aceeași manieră, Bon Jovi continuă dezvăluirea de noi informații, trupa anunțând pentru această săptămână lansarea a trei clipuri noi ce vor putea fi vizionate în premieră prin aplicația amintită.

Bon Jovi

Bon Jovi (Foto: www.facebook.com)

Fanii Bon Jovi vor avea parte de un tratament regesc din partea formației lor favorite iar după lansarea clipului "Because We Can" și anunțul privind apariția noului album pe data de 8 martie, agenda cu noutăți rămâne în continuare încărcată. Astfel, 3 clipuri noi vor fi promovate în curând pe aplicația mobilă a formației. Calendarul lansărilor poate fi consultat mai jos.

  • 13 februarie - clip nou al piesei "You Give Love A Bad Name" (live din Mohegan Sun)
  • 15 februarie - preview al piesei "That's What The Water Made Me", extrasă de pe albumul "What About Now"
  • 17 februarie - un nou clip realizat pentru piesa "Because We Can"

Pentru cei care nu și-au updatat încă telefoanele, aplicația Official Bon Jovi rulează atât pe iOS, cât și pe Android și poate fi descărcată spre instalare de la următoarele linkuri: itunes.apple.com și play.google.com.

Pe 9 februarie, Bon Jovi pornește în turneul "Because We Can", care va acoperi Canada, Statele Unite și Europa. Trupa va ajunge în 30 de țări, oferind aproximativ 110 concerte. Deschiderea turneului, ce va avea loc sâmbătă pe arena "Mohegan Sun" din Uncasville, va fi transmisă online pe site-ul trupei și pe radio.com. Fanii din țară vor putea viziona live primele 30 de minute ale concertului pe data de 10 februarie (duminică), începând cu ora 2:30.

Până la apariția noilor clipuri anunțate de trupă, vă invităm să urmăriți clipul piesei "Not Running Anymore", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Stand Up Guys".

Jon Bon Jovi - "Not Running Anymore"

Citește mai multe despre Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
JOE COCKER concertează la București în august 2013

JOE COCKER va susține un concert la București pe 4 august la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events și Marshall...

Închide