Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Chris Norman (ex-Smokie) revine la București

Dacă pe 2 martie avem concert Smokie, Cavalleria Events ne invită pe 13 octombrie la un concert cu fostul component al trupei, Chris Norman. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București iar primele 1.000 de bilete oferite spre vânzare prin rețeaua Eventim beneficiază de o reducere de 20%.

Publicat

pe

Chris Norman
Chris Norman

Dacă pe 2 martie avem concert Smokie, Cavalleria Events ne invită pe 13 octombrie la un concert cu fostul component al trupei, Chris Norman. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București iar primele 1.000 de bilete oferite spre vânzare prin rețeaua Eventim beneficiază de o reducere de 20%. Oferta este valabilă până pe 8 martie iar prețurile acestora variază între 80 și 250 de lei.

Artistul se întoarce în România după patru ani iar pe lângă concertul de la București va cânta și la Cluj-Napoca în Sala Sporturilor pe 15 octombrie 2013.

Chris Norman

Chris Norman

Chris Norman a devenit celebru ca solist și chitarist alături de formația Smokie, unul dintre cele mai populare și de succes trupe ale anilor '70. Stilul muzical al trupei Smokie s-a impus în special prin timbrul vocal al lui Norman, vocea acestuia ajungând să fie cunoscută la nivel mondial. În vârstă de 63 de ani Chris Norman va încânta publicul din România cu piese celebre ale anilor '70 - '80, dar și melodii noi. Cântărețul și-a început cariera solo în 1986 cu hit-ul "Midnight Lady" și a lansat de-a lungul carierei peste 30 de albume și a avut numeroase colaborări.

Chris Norman - "Midnight Lady"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 13 octombrie 2013

Chris Norman

Loc
Sala Palatului

Trending