Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Chris Norman (ex-Smokie) revine la București

Dacă pe 2 martie avem concert Smokie, Cavalleria Events ne invită pe 13 octombrie la un concert cu fostul component al trupei, Chris Norman. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București iar primele 1.000 de bilete oferite spre vânzare prin rețeaua Eventim beneficiază de o reducere de 20%.
Chris Norman

Urmărește-ne pe

Dacă pe 2 martie avem concert Smokie, Cavalleria Events ne invită pe 13 octombrie la un concert cu fostul component al trupei, Chris Norman. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București iar primele 1.000 de bilete oferite spre vânzare prin rețeaua Eventim beneficiază de o reducere de 20%. Oferta este valabilă până pe 8 martie iar prețurile acestora variază între 80 și 250 de lei.

Artistul se întoarce în România după patru ani iar pe lângă concertul de la București va cânta și la Cluj-Napoca în Sala Sporturilor pe 15 octombrie 2013.

Chris Norman

Chris Norman

Chris Norman a devenit celebru ca solist și chitarist alături de formația Smokie, unul dintre cele mai populare și de succes trupe ale anilor '70. Stilul muzical al trupei Smokie s-a impus în special prin timbrul vocal al lui Norman, vocea acestuia ajungând să fie cunoscută la nivel mondial. În vârstă de 63 de ani Chris Norman va încânta publicul din România cu piese celebre ale anilor '70 - '80, dar și melodii noi. Cântărețul și-a început cariera solo în 1986 cu hit-ul "Midnight Lady" și a lansat de-a lungul carierei peste 30 de albume și a avut numeroase colaborări.

Chris Norman - "Midnight Lady"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Chris Norman
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Friction confirmat pentru B'ESTFEST Summer Camp 2013

Confirmările artiștilor pentru ediția 2013 de B’ESTFEST Summer Camp 2013 continuă, Friction fiind cel mai recent nume adăugat pe afișul...

Închide