Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Chinawoman revine în România pentru al treilea concert - VIDEO

După succesul din luna mai de la inaugurarea ediției Bucharest Biennale 5, Chinawoman revine în România pentru al 3-lea concert. Evenimentul va avea loc în Club Why Not București.
Chinawoman

Chinawoman

După succesul din luna mai de la inaugurarea ediției Bucharest Biennale 5, Chinawoman revine în România pentru cel de-al 3-lea concert. Evenimentul va avea loc în Club Why Not București, vineri, 22 februarie 2013, și va începe la ora 22.00.

Chinawoman

Chinawoman

Chinawoman este Michelle Gurevich, o muziciană cu origini rusești, născută în Canada. Provenind din cartierul rusesc din Toronto, fiica unei balerine și a unui inginer din Leningrad, a crescut ascultând colecția de discuri sovietice a părinților și muzica anilor ‘70.

Cu un cerc de ascultători extins în Austria, Franța, Elveția și Olanda, mutarea în Berlin a fost un moment marcant pentru Chinawoman ca trupă ce concertează live, evoluând de la show-uri mici în Toronto, la cel de-al doilea solo show european, cu peste 800 de participanți la o apariție. Astăzi, Chinawoman poate aduna și 2000 de oameni la un concert. De altfel ea a cântat cu Patrick Wolf sau alți muzicieni de marcă.

Al doilea album, "Show me the face" (2010) s-a inspirat din baladele europene, relevând fundațiile stilului său. Decadent, dramatic, dar și cel mai serios, melodiile sunt simple, dar precise, iar clapele vintage și sintetizatoarele oferă o interpretare solitară a unei experiențe grandioase, iar vocea din prim plan livrează teme familiare, dar imposibil de punctat în marea de cântece europene.

Ultima apariție Chinawoman, "To be with others" (2012) este o audiție mai fresh decât stilul emoțional punctat în celelalte două albume anterioare. Precizia similară lui Cohen este susținută de un beat subteran mai profund, de sintetizatoare mai grave și asemenea materialelor sale anterioare, a fost scris și înregistrat de Chinawoman la ea acasă.

Chinawoman în presa internațională

„A rezista magiei cuceritoare a lui Chinawoman este în zadar...nu seamănă cu nimeni și este atât de îndepărtată de lumea pe care o credem nesăbuită, încât ea pur și simplu există.” (Felix Sandalov – Billboard Magazine)

„Misterioasă, neînțeleasă și elegantă.” (Kevin Hegge – Now Magazine)

„Încă de la prima notă Chinawoman îți cucerește sufletul – aceeași melancolie care rezonează cu sufletul rus - și nu dispare niciodată.” (Andrei Buharin – Rolling Stone)

Pentru mai multe detalii prvind concertul din Club Why Not consultați pagina din agendă dedicată evenimentului.

Chinawoman - Vacation from Love

Bilete la concertul Chinawoman

Prețul unui bilet normal este 40 de lei. În cazul în care doriți să rezervați bilete, o puteți face chiar prin InfoMusic.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Chinawoman
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tammy participă la Eurovision cu prima piesă solo, "Firebird" - VIDEO

Tammy lansează prima piesă din cariera solo. Melodia se numește "Firebird" și va marca cea de-a doua participare a artistei...

Închide