Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruno Mars, vulnerabil și nostalgic în "When I Was Your Man" - VIDEOCLIP

Cu inima dezbrăcată de orgoliu, Bruno Mars pune în cuvinte și note muzicale vulnerabilitatea sa emoțională. "When I Was Your Man" este balada capabilă să șteargă cu buretele aproape orice greșeală din cadrul unei relații, înduioșând chiar și pe cei mai scorțoși dintre noi.

Publicat

pe

Secvență clip "When I Was Your Man"

Cu inima dezbrăcată de orgoliu, Bruno Mars pune în cuvinte și note muzicale vulnerabilitatea sa emoțională. "When I Was Your Man" este balada capabilă să șteargă cu buretele aproape orice greșeală din cadrul unei relații, înduioșând chiar și pe cei mai scorțoși dintre noi. Piesa este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul "Unorthodox Jukebox" iar videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Secvență clip "When I Was Your Man"

Secvență clip "When I Was Your Man"

Lansat la începutul lui decembrie 2012, single-ul  "When I Was Your Man" a primit review-uri pozitive din partea criticilor, Sam Lansky de la revista Idolator apreciind că "piesa este o nouă mostră de sound excepțional de pe albumul  "Unorthodox Jukebox", ce se arată a fi unul dintre cele mai bune materiale discografice de muzică pop pentru anul 2012". Deși în topurile de specialitate nu s-a clasat pe poziții fruntașe, piesa are în componență elementele necesare pentru a atinge din nou performanța obținută cu single-ul "Someone Like You".

"When I Was Your Man" a fost interpretată live pentru prima oară în cadrul emisiunii The Voice USA, momentul prestației lui Bruno Mars fiind unul dintre cele mai emoționante ale serii. "Și-a revărsat pur și simplu sufletul pe scenă, în timp ce interpreta piesa cu o voce incredibilă”, au scris în presa internațională cei care au acoperit evenimentul.

Videoclipul piesei introduce privitorul într-o atmosferă retro, scenariul fiind voit simplificat, astfel încât atenția să rămână captivă pe emoția transmisă. Bruno Mars, în spatele unui pian, este filmat din mai multe unghiuri, insistându-se pe expresia feței sale. Directorii clipului au fost  Bruno Mars și Cameron Duddy.

Bruno Mars - "When I Was Your Man"

Albumul "Unorthodox Jukebox" este cel de-al 2-lea material discografic al lui Bruno Mars și a fost lansat pe 6 decembrie 2012 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Videoclipul anterior al artistului a fost realizat pentru piesa Locked Out of Heaven și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Trending