Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bruce Springsteen a înregistrat un album de muzică country

Prezent la ediția cu numărul 55 a premiilor Grammy 2013, unde a primit premiul "Person of The Year", Bruce Springsteen a declarat că a înregistrat un album de muzică country dar că nu știe când o sa-l lanseze.

Publicat

pe

Bruce Springsteen (sursa foto ticketsinventory.com)
Bruce Springsteen (sursa foto ticketsinventory.com) │ FOTO: ticketsinventory.com

Prezent la ediția cu numărul 55 a premiilor Grammy 2013, unde a primit premiul "Person of The Year", Bruce Springsteen a declarat că a înregistrat un album de muzică country dar că nu știe când o sa-l lanseze. Referitor la autobiografia la care lucreaza "The Boss", cum este alintat celebrul cântăreț, a recunoscut că a întrerupt lucrul din cauza concertelor.

În cadrul licitației din seara evenimentului, artistul a oferit o chitară care s-a vândut cu 250.000 de dolari, banii ajungând la oragnizația Musicare care oferă sprijin financiar, medical și personal muzicienilor aflați în impas din diverse cauze. Ceremonia MusiCares Person of the Year 2013 s-a încheiat cu un concert tribut Bruce Springsteen, în cadrul căruia au cântat artiști precum Elton John, Sting, Neil Young, Eddie Vedder, Ben Harper, John Legend și Mumford & Sons.

Bruce Springsteen (sursa foto ticketsinventory.com)

În vârstă de 64 de ani, "The Boss", a vândut de-a lungul celor 4 decenii de carieră muzicală peste 120 de milioane de albume, în palmares fiind incluse și 20 de premii Grammy, 2 Globuri de Aur și un premiu Oscar la categoria Best Original Song pentru piesa "Streets of Philadelphia". În topul “Cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor” realizat de Rolling Stone Magazine în 2004 s-a plasat pe poziția 23.

Ultimul album semnat Bruce Springsteen poartă numele "Wrecking Ball" și a ieșit pe piață în luna martie 2012. Discul îi are ca invitați pe chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello și pe fostul baterist Pearl Jam, Matt Chamberlain. Materialul a debutat pe locul 1 în 16 țări inclusiv Statele Unite și Marea Britanie și este cel de-al 10-lea album al artistului care a intrat direct pe prima poziție a cunoscutului top.

Bruce Springsteen - "Wrecking Ball"

Comentează

Trending