Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Bocanci Linkin Park de la Sebago - VIDEO

Linkin Park a lansat recent un model de bocanci care le poartă "amprenta personală", designul fiind rezultatul creativității membrilor formației. Noua linie de încălțăminte este produsă de compania Sebago, prețul unei perechi fiind de 250 de dolari.

Publicat

pe

Mike Shinoda la lansarea noii linii de bocanci LP x SBG │ FOTO: www.sebago.com

Fanii Linkin Park au un nou pretext pentru shopping. Trupa a lansat recent un model de bocanci care le poartă "amprenta personală", designul fiind rezultatul creativității membrilor formației. Noua linie de încălțăminte este produsă de compania Sebago, prețul unei perechi fiind de 250 de dolari.

Mike Shinoda la lansarea noii linii de bocanci LP x SBG

Mike Shinoda la lansarea noii linii de bocanci LP x SBG │ FOTO: www.sebago.com

Confecționați dintr-un amestec de pânză și piele, cu talpă de cauciuc Vibram, bocanii LP x SBG se încadrează în categoria produselor premium. Conform declarațiilor membrilor formației, acest model de bocanci a fost produs utilizând cele mai bune materiale disponibile pe piață, fiind gândiți pentru a rezista indiferent de condițiile meteo.

"Am avut aproximativ 5 idei pe care le-am tot discutat. Varianta pe care am ales-o în final este cea mai bună, noi având intenția de a crea tipul de bocanc pe care l-ar purta cineva care ar călători constant. Așa cum ar fi, de exemplu, un membru din echipa noastră tehnică. Ne-am gândit la acea pereche de bocanci pe care ar putea să o poarte toată viața. Genul de încălțări pe care le poți purta pe munte, prin noroi, și apoi le poți lua și la o ieșire în oraș fără nicio problemă", a mărturisit Joe Hahn de la Linkin Park într-un interviu acordat www.lptimes.com.

Bocanci Linkin Park

Bocanci Linkin Park │ FOTO: www.sebago.com

Așadar, deși 250 de dolari poate părea o suma mare pentru o pereche de bocanci, calitatea materialelor din care sunt confecționați justifică prețul. În plus, 10 procente din profitul obținut din vânzări vor fi distribuite către scopuri umanitare. Mai exact, banii vor fi donați victimelor uraganului Sandy prin intermediul organizației Music for Relief.

Linkin Park se alătură, astfel, seriei de artiști ce și-au lansat linii de produse personalizate. Îi aminitim aici pe cei de la Soundgarden, ce au lansat în toamna lui 2012 propria linie de teniși Converse, și pe cei de la Metallica ce au pe piață 3 modele de pantofi sport realizați în colaborare cu Vans.

Mai multe detalii despre realizarea bocancilor Linkin Park de la Sebago puteți afla din interviul de mai jos.

Interviu cu Mike Shinoda și Joe de la Linkin Park (NylonMagazineTV)

Comentează

Trending