Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au epuizat două categorii de bilete pentru concertul A Vision Of Elvis

La Hard Rock Cafe, 8 februarie este o zi serbată în amintirea Regelui rock’n’roll-ului. Show-ul A Vision Of Elvis, cel mai bine cotat tribut Elvis din lume ajunge la București. Biletele VIP și cele din categoria 1 s-au epuizat. Mai rămân în vânzare bilete din categoria 2, cu loc în sală, la prețul de 60 lei.

Publicat

pe

A Vision Of Elvis

La Hard Rock Cafe, 8 februarie este o zi serbată în amintirea Regelui rock’n’roll-ului. Show-ul A Vision Of Elvis, cel mai bine cotat tribut Elvis din lume ajunge la București. Reprezentația îl are în prim plan pe Rob Kingsley și se bucură de aprecieri din partea lui Ed Bonja, fotograful oficial și road manager al lui Elvis Presley.

Biletele VIP si cele din categoria 1 s-au epuizat. Mai rămân în vânzare bilete din categoria 2, cu loc în sală, la prețul de 60 lei.

A Vision Of Elvis

A Vision Of Elvis

A Vision Of Elvis recreează spectacolele regelui într-o manieră fidelă și plină de respect, deoarece Rob Kingsley consideră posibilitatea de a-și omagia idolul, prin fiecare concert tribut, drept un privilegiu. Profunzimea abordării și acuratețea detaliilor definesc aparițiile lui Rob, fapt scos în evidență și prin vestimentația de scenă. Costumele sunt produse în Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecționat faimoasele jumpsuit-uri purtate de Elvis Presley însuși, în cadrul aparițiilor din anii '70.

Kingsley este un entertainer înn[scut, pasionat din copilarie de cariera și showurile inegalabilului Elvis Presley. În anul 2007 Rob Kingsley a dobândit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artiștilor tribut Elvis, iar în 2008 și-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau înseamnă o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: "Suspicious Minds", "Love Me Tender", "Can’t Help Falling in Love", "Blue Suede Shoes", "It’s Now Or Never" sau "Are You Lonesome Tonight".

A Vision Of Elvis - Rob Kingsley

Comentează

Trending