Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete mai ieftine cu 25% pentru spectacolul Lacul Lebedelor de la București

Pentru spectacolul Lacul Lebedelor de la ora 16.00 care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 februarie biletele au o reducere de 25%.

Publicat

pe

Lacul Lebedelor - Ansamblul de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera şi Balet din Kiev
Lacul Lebedelor - Ansamblul de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera şi Balet din Kiev

The Imperial Ice Stars, trupa de balet care a performat în fața a peste 4 milioane de oameni, pe cinci continente, va susține două reprezentații la București pe 20 februarie 2013. Evenimentele vor avea loc de la ora 16.00 și ora 20.00, ultimul fiind sold out. Pentru spectacolul de la ora 16.00 organizatorii vin cu o veste bună. În perioada 18 - 20 februarie cei care își achiziționează bilete au o reducere de 25%.

Lacul Lebedelor - Ansamblul de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera şi Balet din Kiev

Lacul Lebedelor - Ansamblul de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera şi Balet din Kiev

Pentru spectacolul de la ora 16.00 din București prețurile biletelor sunt următoarele:

  • 300 lei (categoria VIP) – preț redus 225 lei
  • 250 lei (categoria 1) – preț redus 190 lei
  • 200 lei (categoria 2) – preț redus 150 lei
  • 150 lei (categoria 3) – preț redus 110 lei
  • 100 lei (categoria 4) – preț redus 75 lei
  • 50 lei (categoria 5) – preț redus 37 lei

Biletele pot fi achiziționate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1 și rețeaua Eventim.

Coregrafia inovativă și spectacolul de primă clasă sunt doar două dintre argumentele care recomandă acest show grandios. Flăcări pe gheață și jocuri de lumini însoțesc balerinii care au câștigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Dintre aceștia fac parte Evgeny Platov, dublu campion olimpic și de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastică și perechea Albena Denkova și Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai multi ani la patinaj. Impreuna vor duce spectacolul catre noi culmi, transformand Lacul Lebedelor într-un dans în care pașii și figurile sunt parcă rupte din alta lume. Nu vor lipsi salturile care i-au făcut campioni pe balerini, acrobații care în mod normal își au locul într-un campionat olimpic; toate acestea într-un decor în care se împletesc jocuri de lumini, efecte speciale care includ zbor, foc pe gheață, zăpadă, ploaie… dar și magie sau proiecții care vor purta fiecare spectator în lumea prințeselor din Rusia.

Fondată în 2004, The Imperial Ice Stars a reușit ca doar în câțiva ani să devină una dintre cele mai celebre din lume și mai mult de atât, a reușit ca prin dansul inovator să dea o altă interpretare muzicii și baletului clasic, aducându-i o stralucire pe care creatorii originali nu și-au imaginat-o niciodată.

Imperial Ice Stars - Lacul Lebedelor

Comentează

Trending