Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Beyonce - show incredibil la Super Bowl și reunire Destiny’s Child – VIDEO

Beyonce a susținut un show incredibil la finala Super Bowl 2013. Publicul a avut parte și de o reunire Destiny's Child, când Michelle Williams și Kelly Rowland au urcat pe scenă alături de artistă.
Beyonce la Super Bowl 2013

Beyonce la Super Bowl 2013

Milioane de americani au așteptat cu nerăbdare seara de 3 februarie, când a avut loc finala unui nou sezon Super Bowl, cel mai popular campionat de fotbal american. Ultimul meci s-a dat între Baltimore Ravens, câştigătoarea Conferinţei Americane de Fotbal (AFC), şi San Francisco 49ers, câştigătoarea Conferinţei Naţionale de Fotbal (NFC). Super Bowl este unul dintre cele mai vizionate evenimente de americani, anul trecut atingând un record de 111,3 milioane de telespectatori. În afară de jocul în sine, un moment de interes îl reprezintă show-ul pregătit pentru pauza dintre reprize. Anul acesta vedeta serii a fost Beyonce, care s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Prestația artistei a fost incredibilă, fără greșeală și a avut câte puțin din tot – costume, coregrafii, artificii, flăcări, efecte vizuale, invitați surpriză și un live spectaculos.

Beyonce la Super Bowl 2013

Beyonce la Super Bowl 2013 (Foto: www.facebook.com)

În cadrul show-ului, pe care îl puteți vedea integral mai jos, Beyonce a interpretat fragmente din cele mai mari hituri ale sale realizând un colaj extrem de interesant. Deși imaginea artistei a fost zdruncinată cu puțin timp înainte din cauza faptului că a făcut playback la inaugurarea Președintelui Barack Obama, aceasta a demonstrat, din nou, că poziția pe care o ocupă în industria muzicală este meritată și câștigată prin efort și talent.

Beyonce nu a uitat că a cunoscut succesul prima oara cu trupa Destiny’s Child, astfel că la Super Bowl, timp de câteva minute, grupul s-a reunit, iar Michelle Williams și Kelly Rowland au cântat alături de Beyonce "Bootylicious", "Independent Woman", dar și "Single Ladies", hit-ul solo al lui Beyonce din 2008.

Beyonce la Super Bowl 2013

Beyonce la Super Bowl 2013 (Foto: www.facebook.com)

Destiny’s Child a fost trupa care a adus genul R&B / Soul în atenția publicului comercial și a fost o susținătoare a ideologiilor feministe, promovând imaginea femeii independente. În plus, trio-ul a lansat recent noul single "Nuclear", extras de pe compilația best of "Love Songs", apărută pe 29 ianuarie.

După eveniment, Beyonce a postat pe Facebook un mesaj în care mulțumește tuturor pentru suport. Descrie momentul de la Super Bowl ca o zi plină de mândrie pentru toate femeile afroamericane, având în vedere că au fost invitate și Alicia Keys și Jennifer Hudson să cântate în deschiderea evenimentului.

"Ce zi de mândrie pentru femeile afroamerican!!! Kelly, Michelle, Alicia, Jhud, sunteți toate frumoase și talentate și ați dat dovadă de rafinament. A fost o onoare să cânt la Super Bowl alături de voi, niște doamne extraordinare! Cu dragoste, Beyonce"

Turneu mondial Beyonce - Mrs Carter Show 2013

De asemenea, Beyonce a anunțat un nou turneu mondial, intitulat "The Mrs Carter Show". În Europa, artista va ajunge în Serbia, Croația, Slovacia, Franța și Regatul Unit, în perioada aprilie-mai. Din păcate România nu apare pe listă, de data aceasta. Artista a ajuns la noi în țară o singură dată, în 2007, când a concertat la Cluj, pe stadionul "Ion Moina". Poate aceasta va veni la un moment dat și în Capitală, mai ales că avem o Arenă Națională care a arătat că este o gazdă bună pentru un concert de mare anvergură.

Beyonce la Super Bowl 2013

Citește mai multe despre BeyonceKelly Rowland
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au epuizat două categorii de bilete pentru concertul A Vision Of Elvis

La Hard Rock Cafe, 8 februarie este o zi serbată în amintirea Regelui rock’n’roll-ului. Show-ul A Vision Of Elvis, cel...

Închide