Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Beyonce a recunoscut că a făcut playback la inaugurarea Președintelui Barack Obama - VIDEO

Beyonce a declarat că a făcut playback la inaugurarea președintelui Obama, în cadrul conferinței de presă despre show-ul de la Super Bowl de pe 3 februarie.
Beyonce canta la Super Bowl 2013

Beyonce cântă la Super Bowl 2013

Beyonce vorbit despre prestația de la ceremonia de inaugurare a Președintelui Barack Obama. În cadrul conferinței despre Super Bowl 2013, aceasta nu a putut evita întrebarea care a stârnit o adevărată controversă în presă - A făcut Beyonce playback când a cântat imnul Statelor Unite?

Beyonce la conferinta de presa despre Super Bowl 2013

Beyonce la conferinta de presa despre Super Bowl 2013 (Foto: popdust.com)

Da, a recunoscut artista și a explicat de ce:

"Sunt o perfecționistă și repet pânâ sângerez. Nu am avut timp să repet cu orchestra, pentru că am fost ocupată cu repetițiile pentru Super Bowl. Din cauza vremii nefavorabile și din cauza sunetului care nu era bun nu m-am simțit confortabil să risc. Am ales să fie pusă înregistrarea pe care am realizat-o în studio deoarece am vrut să fie un moment deosebit pentru președinte și pentru țară. Sunt mândră de prestația mea de la ceremonie" - Beyonce

Beyonce canta la Super Bowl 2013

Beyonce cântă la Super Bowl 201 (Foto: www.facebook.com)

Pentru a-și susține declarația, artista i-a luat prin surprindere pe jurnaliști și a interpretat imnul național al Statelor Unite la începutul conferinței, chiar înainte de a primi întrebări. Astfel, Beyonce a vrut să demonstreze că poate să cânte live "The Star - Spangled Banner" (video mai jos)

Legat de prestația de la Super Bowl, Beyonce a asigurat că nu va face playback, însă nu a oferit multe detalii despre show-ul pregătit, pentru a nu strica surprizele. Zvonurile spun că alături de Beyonce vor urca pe scenă soțul său, Jay-Z, dar și Michelle Williams și Kelly Rowland de la Destiny’s Child. Cele 3 s-au reunit de curând pentru a înregistra o noua piesă "Nuclear", inclusă pe recent lansata compilație "Love Songs". 

Artiștii care cântă la Super Bowl nu sunt plătiți, iar Beyonce nu face excepție. Anul trecut, la eveniment a fost invitată Madonna, iar momentul a fost urmărit de peste 114 de milioane de oameni. Astfel, artista se va bucura de cel mai mare număr de spectatori din întreaga sa carieră.

Beyonce a cântat imnul SUA la conferința de presă despre Super Bowl 2013

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete mai ieftine pentru elevi și studenți la concertul The Animals & The Troggs

Se pune în vânzare o noă categorie de bilete pentru cocnertul The Animals & The Troggs de la București. Aceasta...

Închide