Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ascultă două piese noi de la Justin Timberlake - VIDEO

Justin Timberlake a interpretat la petrecerea Super Bowl 2 piese noi de pe albumul "The 20/20 Experience" - "Little Pusher Love Girl" și "That Girl".

Justin Timberlake

Justin Timberlake își continuă nestingherit promovarea noului său album, "The 20/20 Experience". Prezent la petrecerea  privată organizată cu ocazia finalei Super Bowl 2013, artistul a concertat pentru prima dată după aproximativ 3 ani de pauză și a interpretat 2 piese noi. Acestea se intituleză "Little Pusher Love Girl" și "That Girl" și vor fi incluse pe viitorul material. Mai jos puteți urmări înregistrări din timpul prestației lui Justin la petrecere, ce includ noile cântece.

Justin Timberlake

Justin Timberlake (Foto: www.facebook.com)

Pregătită cu multă atenție și presărată cu suspans, revenirea lui Justin Timberlake în industria muzicală a fost bine primită în rândul publicului, single-ul "Suit & Tie" debutând pe poziția a 3-a în UK Singles Chart și pe locul 4 în US Billboard Hot 100. Recent, artistul a dezvăluit coperta și tracklistul complet al mult așteptatului disc. Artworkul îl prezintă pe Justin în spatele unui foropter, fiind poate pentru prima dată când aparatul acesta apare pe coperta unui album. (Foropterul este instrumentul folosit de oftalmologi în examinarea ochii. Acesta este format din diverse modele de lentile pentru a măsura dioptriile persoanei sau a sesiza alte probleme de vedere)

Justin_Timberlake_the 20-20 experienceTracklist "The 20/20 Experience"

  1. Pusher Love Girl
  2. Suit & Tie' (featuring Jay-Z)
  3. Don't Hold the Wall
  4. Strawberry Bubblegum
  5. Tunnel Vision
  6. Spaceship Coupe
  7. That Girl
  8. Let the Groove Get In
  9. Mirrors
  10. Blue Ocean Roar

În plus, Justin va fi prezent atât pe scena Premiilor Grammy, cât și pe cea de la BRIT Awards. Publicul este nerăbdător să vadă prestația artistului, cunoscut pentru show-urile sale incredibile. Seara decernării Premiilor Grammy 2013 se va bucura cu siguranță de un număr de telespectatori foarte mare, având în vedere că Justin va cânta după 4 ani de pauză și că este posibil ca Rihanna și Chris Brown să realizeze un duet, aceștia venind împreună la eveniment pentru prima dată după incidentul din 2009.

Justin Timberlake -  "Little Pusher Love Girl"

Justin Timberlake - "That Girl"

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash a lansat un nou clip, "Anastasia" - VIDEOCLIP

Slash a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa "Anastasia". Melodia este inclusă pe albumul "Apocalyptic Love", apărut în luna...

Închide