Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă două piese noi de la Justin Timberlake - VIDEO

Justin Timberlake a interpretat la petrecerea Super Bowl 2 piese noi de pe albumul "The 20/20 Experience" - "Little Pusher Love Girl" și "That Girl".

Publicat

pe

Justin Timberlake │ FOTO: www.facebook.com

Justin Timberlake își continuă nestingherit promovarea noului său album, "The 20/20 Experience". Prezent la petrecerea  privată organizată cu ocazia finalei Super Bowl 2013, artistul a concertat pentru prima dată după aproximativ 3 ani de pauză și a interpretat 2 piese noi. Acestea se intituleză "Little Pusher Love Girl" și "That Girl" și vor fi incluse pe viitorul material. Mai jos puteți urmări înregistrări din timpul prestației lui Justin la petrecere, ce includ noile cântece.

Justin Timberlake

Justin Timberlake │ FOTO: www.facebook.com

Pregătită cu multă atenție și presărată cu suspans, revenirea lui Justin Timberlake în industria muzicală a fost bine primită în rândul publicului, single-ul "Suit & Tie" debutând pe poziția a 3-a în UK Singles Chart și pe locul 4 în US Billboard Hot 100. Recent, artistul a dezvăluit coperta și tracklistul complet al mult așteptatului disc. Artworkul îl prezintă pe Justin în spatele unui foropter, fiind poate pentru prima dată când aparatul acesta apare pe coperta unui album. (Foropterul este instrumentul folosit de oftalmologi în examinarea ochii. Acesta este format din diverse modele de lentile pentru a măsura dioptriile persoanei sau a sesiza alte probleme de vedere)

Justin_Timberlake_the 20-20 experienceTracklist "The 20/20 Experience"

  1. Pusher Love Girl
  2. Suit & Tie' (featuring Jay-Z)
  3. Don't Hold the Wall
  4. Strawberry Bubblegum
  5. Tunnel Vision
  6. Spaceship Coupe
  7. That Girl
  8. Let the Groove Get In
  9. Mirrors
  10. Blue Ocean Roar

În plus, Justin va fi prezent atât pe scena Premiilor Grammy, cât și pe cea de la BRIT Awards. Publicul este nerăbdător să vadă prestația artistului, cunoscut pentru show-urile sale incredibile. Seara decernării Premiilor Grammy 2013 se va bucura cu siguranță de un număr de telespectatori foarte mare, având în vedere că Justin va cânta după 4 ani de pauză și că este posibil ca Rihanna și Chris Brown să realizeze un duet, aceștia venind împreună la eveniment pentru prima dată după incidentul din 2009.

Justin Timberlake -  "Little Pusher Love Girl"

Justin Timberlake - "That Girl"

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending