Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă o nouă piesă Jimi Hendrix, "Earth Blues" - AUDIO

Peste două săptămâni se va lansa un nou album post-mortem Jimi Hendrix intitulat "People, Hell and Angels". Discul are 12 piese foarte experimentale, înregistrate în perioada 1968 și 1969 iar cel de-al 2-lea single poartă numele "Earth Blues" și îl puteți asculta pe InfoMusic.

Publicat

pe

Peste două săptămâni se va lansa un nou album post-mortem Jimi Hendrix intitulat "People, Hell and Angels". Discul are 12 piese foarte experimentale, înregistrate în perioada 1968 și 1969, care conțin pasaje de clape, chitări secundare și un corn iar cel de-al 2-lea single poartă numele "Earth Blues" și îl puteți asculta pe InfoMusic mai jos.

Pentru înregistrarea discului, regretatul chitarist a lucrat cu muzicieni ca Stephen Stills (bass) și bateristul Buddy Miles. "People, Hell and Angels" este co-produs de Janie Hendrix, John McDermott și inginerul Eddie Kramer, acesta înregistrând alături de Hendrix numeroase concerte inclusiv celebra apariție la festivalul Woodstock din 1969.

jimi_hendrix

James Marshall “Jimi” Hendrix” s-a născut pe 27 noiembrie 1942 și a revoluționat muzica prin tehnica sa, în afara normelor de până atunci clasice, și experimentelelor sale, dând instrumentului o nouă dimensiune. Cariera lui Hendrix, deși foarte scurtă a fost una extrem de intensă, reușind în doar 4 ani – din 1966 când a luat naștere trupa The Jimi Hendrix Experience și până la decesul său în 1970 – să realizeze ce alții nu au reușit în decenii de muzică. Marele chitarist s-a stins din viaţă la vârsta de 27 de ani, pe 18 septembrie 1970 la Londra devenind "membru" al clubului 27, în care sunt incluși artiști celebri care au murit la 27 de ani, dintre care îi amintim pe Kurt Cobain, Janis Joplin, Mia Zapata și Jim Morrison.

Jimi Hendrix - "Earth Blues"

Jimi Hendrix - People, Hell and Angels AlbumTracklist "People, Hell and Angels"

  1. Earth Blues
  2. Somewhere
  3. Hear My Train A Comin’
  4. Bleeding Heart
  5. Let Me Move You
  6. Izabella
  7. Easy Blues
  8. Crash Landing
  9. Inside Out
  10. Hey Gypsy Boy
  11. Mojo Man
  12. Villanova Junction Blues
Comentează

Trending