Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Andrea Bocelli va avea invitați speciali pentru concertul din primăvară

Concertul Andrea Bocelli de pe 25 mai 2013 va fi întregit de 4 invitate speciale, alături de artist urcând pe scenă sopranele ce formează grupul DIV4S.

Publicat

pe

DIV4S

Pe 25 mai, România va avea ocazia de a-l asculta pentru prima oară live pe Andrea Bocelli, unul dintre cei mai iubiți tenori din lume.  Evenimentul are 4 invitate speciale, alături de artist urcând pe scenă sopranele ce formează grupul DIV4S.

DIV4S este un ansamblu de 4 soprane ce provin din Italia, creat din dorința de a dezvolta un nou concept muzical. Acest ansamblu aduce o interpretare inovatoare a celor mai celebre lucrări muzicale din istorie. Piese semnate de Mozart, Bellini, Verdi și Puccini au fost re-aranjate pentru a se plia perfect pe cele patru voci, dar întotdeauna ținând cont de partiturile originale. Repertoriul lor variază de la cele mai renumite opere, la piese aparținând unor stiluri contemporane precum pop.

DIV4S

DIV4S

Denise, Isabella, Vittoria și Sofia au debutat la Roma în 2009, alături de Andrea Bocelli. De atunci cariera lor a prins avânt, fiind invitate pentru a cânta la foarte multe evenimente culturale, evenimente internaționale și show-uri TV. Acestea atrag permanent audiențe largi și review-uri pozitive, atât în Italia cât și pe plan internațional. Deseori acestea sunt lăudate pentru pregătirea lor, dar și pentru originalitatea proiectului lor. În 2010, DIV4S a fost prezenă la Festivalul de Muzică de la Sanremo, dar și în afara țării, la Atena, Dublin, Manchester, Singapore, Belgrad, etc ... În 2011, programul lor a fost și mai încărcat decât în anii precedenți, acestea concertând în orașe precum Varșovia, Praga, Berlin, Paris, New York, Las Vegas, Moscova... etc.

DIV4S a înregistrat și primul lor album, numit simplu dar sugestiv "Opera". Albumul acestora conține 11 piese și portretizează o călătorie prin repertoriul divelor, efectuată pe parcursul a doi ani de apariții live în întreaga lume. Repertoriul este un tribut pentru ceea ce a inspirat conceptul acestui proiect. Primele 3 piese din album ("Gelsomina" din "La Strada" lui Fellini, "Ai Ghioci Addio" din "Romeo și Julieta" al lui Zeffirelli și "Brucia la Terra", de pe coloana sonoră din "Nașul") sunt un omagiu adus unuia dintre cei mai buni compozitori italieni de muzică de film - celebrul Nino Rota. Aceste piese țin să arate pasiunea cântărețelor față de muzică de film și cum o voce instruită în stil clasic poate oferi emoție atunci când este alăturată imaginii. 2012 a marcat începutul turneului pentru albumul „Opera”, cvartetul având reprezentații pe scene importate cum ar fi Centrul Muzical Internațional din Moscova, Smetana Hall din Praga și de asemenea în Riga, Belgrad, Paris, Erevan și la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Totodata DIV4S a mai apărut pe aceeași scenă cu Andrea Bocelli în turneul pe care acesta l-a susținut în Marea Britanie și Irlanda în 2012 și la concertul în aer liber din Jockey Club din Sao Paulo, Brazilia, în fața a 20.000 de persoane. Cvartetul a avut și numeroase apariții la posturile TV din Italia și din străinătate.

Div4s - "Con te partiro (Time to Say Goodbye)"

Concertul ce va avea loc în luna mai este o premieră atât pentru Andrea Bocelli, cât și pentru cele patru dive, invitatele speciale ale tenorului. Biletele pentru concertul din primăvară se pot cumpăra din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Magazinul BILETOO de la Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Mihai Eminescu, Sala Palatului si Palatul Copiilor, Magazinul BiletFan - Statia de Metrou Unirii 1, din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, Magazinele Muzica, Diverta, Domo, Germanos, Vodafone si Orange. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla din agendă.

Comentează

Trending