Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Anastacia a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar

La 10 ani de când Anastacia a învins cancerul mamar, boala a revenit în același loc. Vezi reacției artistei la aflarea veștii.
Anastacia

Anastacia

Anastacia a fost din nou diagnosticată cu cancer mamar. Artista și-a anulat turneul european din primăvară-vară și orice alt plan din agendă, anunțul fiind făcut prin intermediul paginii de Facebook.

"Din nefericire, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară după ce a supraviețuit cu succes în 2003. În consecință, aceasta a fost nevoită să anuleze toate concertele, turneele și orice tip de călătorie" - declarație pe Facebook

Anastacia

Anastacia │ FOTO: www.facebook.com

Cântăreața de 44 de ani a început bătălia cu cancerul în 2003, când a descoperit boala în timpul unei mamografii de rutină. Aceasta a trecut prin mai multe operații, tratamente și radioterapii care s-au dovedit a fi de succes. Din păcate acest succes nu a durat decât 10 ani, boala revenind acum tot la sân. Interpreta celebrului hit "I'm Outta Love" a mărturisit că îi pare extrem de rău că trebuie să anuleze turneul, pe care îl aștepta cu mare nerăbdare. În același timp, aceasta susține că este o luptătoare și că nu vrea să fie doborâtă de veste, astfel că va continua să lucreze la viitorul album. Turneul european, intitulat "It's A Man's World" era programat să înceapă cu un concert în Londra pe 6 aprilie și includea spectacole în orașe precum Milan, Paris, Viena.

Anastacia

Anastacia │ FOTO: www.facebook.com

"Anastacia era extrem de încântată de noul său turneu european care trebuia să înceapă pe 6 aprilie în Londra. "Mă simt îngrozitor pentru că dezamăgesc toți fanii minunați care abia așteptau "It's A Man's World Tour". Mi se frânge inima că-i dezamăgesc" - Anastacia.

Anastacia va continua să compună și să înregistreze noul său album, în ciuda diagnosticului și speră să programeze un turneu nou, cât mai curând. Artista este mai determinată ca niciodată să trăiască după propriul motto - "Don't ever let cancer get the Best of You". Anastacia este o supraviețuitoare înnăscută și are un singur țel, acela de a se recupera complet cu ajutorul sprijinului familiei, prietenilor și tuturor celor care sunt alături de ea.

Vă rugăm să respectați necesitatea artistei pentru intimitate în astfel de timpuri dificile." - declarație pe Facebook

Turneul venea după lansarea materialului "It's a Man's World" în noiembrie 2012, format din cover-uri după artiști rock. Tot anul trecut Anastacia a realizat și un videoclip pentru varianta sa a piesei "Best Of You" de la Foo Fighters.

Anastacia - "Best Of You" (Foo Fighters)

 

Citește mai multe despre Anastacia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou concert Michael Bolton readuce căldura iubirii la București

Michael Bolton revine pentru a treia oară la Sala Palatului din București, în data de 16 mai 2013, orele 20:00,...

Închide