Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

ALTERNOSFERA lansează single-ul "Singurătate" de pe noul disc EPIZODIA - AUDIO

ALTERNOSFERA a lansat Singurătate - primul single de pe cel de-al doilea disc așteptat în luna 3, ziua 14, potrivit numerologiei materialului discografic. Ascultă melodia pe InfoMusic.
Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Urmărește-ne pe

Trupa din Republica Moldova trece în faza a doua a trilogiei conceptuale inițiate cu albumul "Virgula" în octombrie 2012. ALTERNOSFERA a lansat astăzi "Singurătate" - primul single de pe cel de-al doilea disc. Albumul va fi disponibil începând din luna 3, ziua 14, respectând numerologia ce susține promovarea întregului material discografic. Dacă prima parte a acestui triptic conceptual - "Virgula" - a reprezentat miezul, "EPIZODIA" este întregul din irațional. Cel ce al treilea album va fi lansat până la sfârșitul anului 2013.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Chintesența tripticului "EPIZODIA" gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul "EPIZODIA" își propune să devină inseparabil de ALTERNOSFERA și de universul său: publicul.

Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe EPIZODIA.
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

Ascultă primul single de pe EPIZODIA - ALTERNOSFERA - "Singuratate"

Urmărește cel mai recent interviu ALTERNOSFERA

Înființată în 1998, ALTENOSFERA și-a schimbat componența de-a lungul timpului, având în prezent doar 2 membri fondatori - Marcel Bostan și Marin Nicoară. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, denumirea acestuia provenind de la garajul nr.511, unde formația organizase sala de repetiție. De pe acest disc, piesa "Wamintirile" a invadat pentru prima dată posturile de radio și televiziune din România. În 2007, trupa a lansat "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest disc, ALTERNOSFERA a pus punct perioadei romantismului liric în creația sa. Toamna lui 2008 a adus EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

Albumul lansat anul trecut ("Virgula") a fost promovat în întreaga țară, turneul culminând cu un concert-eveniment la București, în Turbohalle, unde ALTERNOSFERA a cântat în fața a peste 2000 de fani.

Citește mai multe despre Alternosfera
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește noul clip Paramore, "Now" - VIDEOCLIP

După o perioadă de teasing de câteva săptămâni, Paramore a dezvăluit videoclipul piesei "Now". Single-ul este primul extras de pe...

Închide