Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alternosfera lansează noul album "Epizodia" în Silver Church

Alternosfera lansează albumul "Epizodia" în cadrul unui concert la Silver Church pe 14 martie. Biletele s-au pus deja în vânzare, vezi prețurile acestora.

Publicat

pe

Trupa ALTERNOSFERA în 2013
Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Alternosfera revine cu al 4-lea material discografic, a cărui lansare oficială va avea loc joi, 14 martie, cu prilejul Zilei Internaționale PI (π), în The Silver Church Club din București. Acesta vine după materialul "Virgula", extrem de apreciat atât în România, cât și Republica Moldova. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare online pe myticket și în rețeaua magazinelor Diverta. Prețul unui bilet este 25 de lei, iar în ziua show-ului de 30 de lei. Pentru mai multe detalii accesați pagina concertului din agenda InfoMusic.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Nu este deloc întâmplător faptul că Alternosfera lansează 2 albume într-un timp atât de scurt - "Virgula" și "Epizodia" fac parte din tripticul conceptual al formației, despre care membrii Alternosfera ne vorbesc în detaliu într-un video interviu InfoMusic. Primul extras de pe album se intitulează "Singurătate", iar piesa este deja inclusă în playlist-ul Radio Guerrilla. Cel de-al 3-lea disc se va numi "14" și va fi dezvăluit la sfârșitul anului.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele. Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe EPIZODIA", Marcel Bostan, Alternosfera

Concertul de la București va fi urmat de un turneu național, format din 10 spectacole. Trupa se va opri în orașe precum Timișoara, Brașov, Cluj, Suceava în perioada martie - aprilie. Turneul se va încheia cu un concert al Chișinău, Republica Moldova pe 27 aprilie.

Alternosfera - "Wamintirile" Live Safe House, martie 2012

Fondată în 1998, Alternosfera și-a schimbat componența de-alungul timpului, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară"Orasul 511" este albumul de debut pe care grupul l-a lansat în 2005 și care a dat hitul "Wamintirile" de care publicul din România s-a îndrăgostit pur și simplu. Romantismul liric din piesele Alternosfera a continuat cu melodii "Visători cu plumb în ochi" sau "Ultima scrisoare pentru femeia nordică", dar s-a încheiat odată cu lansarea în 2008 a EP-ului "Flori din groapa Marianelor".

Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending