Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Alternosfera lansează noul album "Epizodia" în Silver Church

Alternosfera lansează albumul "Epizodia" în cadrul unui concert la Silver Church pe 14 martie. Biletele s-au pus deja în vânzare, vezi prețurile acestora.
Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Alternosfera revine cu al 4-lea material discografic, a cărui lansare oficială va avea loc joi, 14 martie, cu prilejul Zilei Internaționale PI (π), în The Silver Church Club din București. Acesta vine după materialul "Virgula", extrem de apreciat atât în România, cât și Republica Moldova. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare online pe myticket și în rețeaua magazinelor Diverta. Prețul unui bilet este 25 de lei, iar în ziua show-ului de 30 de lei. Pentru mai multe detalii accesați pagina concertului din agenda InfoMusic.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Nu este deloc întâmplător faptul că Alternosfera lansează 2 albume într-un timp atât de scurt - "Virgula" și "Epizodia" fac parte din tripticul conceptual al formației, despre care membrii Alternosfera ne vorbesc în detaliu într-un video interviu InfoMusic. Primul extras de pe album se intitulează "Singurătate", iar piesa este deja inclusă în playlist-ul Radio Guerrilla. Cel de-al 3-lea disc se va numi "14" și va fi dezvăluit la sfârșitul anului.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele. Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe EPIZODIA", Marcel Bostan, Alternosfera

Concertul de la București va fi urmat de un turneu național, format din 10 spectacole. Trupa se va opri în orașe precum Timișoara, Brașov, Cluj, Suceava în perioada martie - aprilie. Turneul se va încheia cu un concert al Chișinău, Republica Moldova pe 27 aprilie.

Alternosfera - "Wamintirile" Live Safe House, martie 2012

Fondată în 1998, Alternosfera și-a schimbat componența de-alungul timpului, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară"Orasul 511" este albumul de debut pe care grupul l-a lansat în 2005 și care a dat hitul "Wamintirile" de care publicul din România s-a îndrăgostit pur și simplu. Romantismul liric din piesele Alternosfera a continuat cu melodii "Visători cu plumb în ochi" sau "Ultima scrisoare pentru femeia nordică", dar s-a încheiat odată cu lansarea în 2008 a EP-ului "Flori din groapa Marianelor".

Citește mai multe despre Alternosfera
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katie Melua a cântat pentru trupele britanice din Afganistan - VIDEO

Katie Melua a susținut un concert acustic special pentru trupele britanice din Afganistan. Urmărește pe InfoMusic înregistrarări cu prestațiile artistei...

Închide