Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Alternosfera anunță Epizodia Tour

Alternosfera anunță Epizodia Tour cu pornire din București. Află unde vor avea loc primele concerte și asculta "Singurătate", primul single de pe noul album.
Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Albumul "EPIZODIA" al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Evenimentul se va desfășura la București, în The Silver Church Club.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Primele 10 concerte din acest turneu cuprind orașe precum Cluj, Timișoara, Brașov, Buzău, Constanța, Galați, Suceava, Iași, după cum urmează:

Albumul "EPIZODIA" face parte din tripticul conceptual al formației ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – "Virgula", a fost lansată în luna octombrie a anului trecut. Dacă "Virgula" reprezintă miezul tripticului, atunci "EPIZODIA" este întregul din irațional. Cel de-al treilea album va fi lansat până la sfârșitul anului.

Chintesenta tripticului gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul EPIZODIA își propune să devină inseparabil de ALTERNOSFERA și universul său: publicul.

Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în campul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul.
Luna 3. Ziua 14. Începe EPIZODIA.
Marcel Bostan, Alternosfera

Primul single de pe albumul "EPIZODIA" se numește "Singurătate" și se poate asculta mai jos.

Alternosfera - "Singurătate"

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. În primii ani formația își caută tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență și înregistrează primele demo-uri. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesă ce "a invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

În 2012, Alternosfera lansează albumul "Virgula". "Aruncă-mi", "Două Eve", "Mută", au fost piese difuzate în heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare în România al acestui album s-a încheiat printr-un concert-eveniment la București, în Turbohalle, unde Alternosfera a cântat în fața a peste 2 000 de fani.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentar despre cariera lui David Bowie

Va apărea un documentar despre viața și cariera artistului. Acesta se va intitula "David Bowie - Five Years" și va...

Închide