Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Alternosfera anunță Epizodia Tour

Alternosfera anunță Epizodia Tour cu pornire din București. Află unde vor avea loc primele concerte și asculta "Singurătate", primul single de pe noul album.
Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Urmărește-ne pe

Albumul "EPIZODIA" al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Evenimentul se va desfășura la București, în The Silver Church Club.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Primele 10 concerte din acest turneu cuprind orașe precum Cluj, Timișoara, Brașov, Buzău, Constanța, Galați, Suceava, Iași, după cum urmează:

Albumul "EPIZODIA" face parte din tripticul conceptual al formației ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – "Virgula", a fost lansată în luna octombrie a anului trecut. Dacă "Virgula" reprezintă miezul tripticului, atunci "EPIZODIA" este întregul din irațional. Cel de-al treilea album va fi lansat până la sfârșitul anului.

Chintesenta tripticului gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul EPIZODIA își propune să devină inseparabil de ALTERNOSFERA și universul său: publicul.

Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în campul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul.
Luna 3. Ziua 14. Începe EPIZODIA.
Marcel Bostan, Alternosfera

Primul single de pe albumul "EPIZODIA" se numește "Singurătate" și se poate asculta mai jos.

Alternosfera - "Singurătate"

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. În primii ani formația își caută tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență și înregistrează primele demo-uri. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesă ce "a invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

În 2012, Alternosfera lansează albumul "Virgula". "Aruncă-mi", "Două Eve", "Mută", au fost piese difuzate în heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare în România al acestui album s-a încheiat printr-un concert-eveniment la București, în Turbohalle, unde Alternosfera a cântat în fața a peste 2 000 de fani.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentar despre cariera lui David Bowie

Va apărea un documentar despre viața și cariera artistului. Acesta se va intitula "David Bowie - Five Years" și va...

Închide