Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Alice In Chains anunță numele noului album

Alice in Chains va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", în luna mai 2013. Discul este produs de Nick Raskulinecz iar primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Hollow".
Alice In Chains

Alice In Chains

După ce a invitat fanii să descopere titlul noului album printr-o anagramă - "H V L E N T P S U S D A H I E E O E D T I U R R" - Alice in Chains a dezvaluit în cele din urma numele discului. Intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", discul va fi lansat în luna mai și este produs de Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver.

Este al doilea disc alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley găsit mort în locuința sa în 2002. Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Hollow" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Alice In Chains

Alice In Chains (Foto: www.facebook.com)

Cel de-al 5-lea produs al americanilor este unul dintre cele mai așteptate materiale muzicale din 2013 alături de albumele unor trupe ca Pearl Jam, Queens Of The Stone Age, Tool, Black Sabbath, Motley Crue sau Nine Inch Nails. După lansarea discului, Alice In Chains va pleca într-un turneu de promovare. Speram ca formația să revină în România după concertul susținut în cadrul festivalului Sonisphere, ce s-a desfășurat la Romexpo în 2010.

Alice In Chains - Hollow

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, “Black Gives Way to Blue”, a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai decesul legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Discul a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Cu cinci albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri si a primit opt nominalizari la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?" pe care vă invităm să-l urmărți mai jos.

Alice In Chains - Would

Citește mai multe despre Alice in Chains
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Surpriză neplăcută pentru fanii Lady Gaga, solista și-a anulat turneul mondial

Cântăreața americană cu origini italiene, Lady Gaga a fost nevoită să anuleze concertele rămase din turneul mondial "Born This Way...

Închide