Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Marea căutare" a Omului cu Șobolani începe cu 10 finaluri și un clip

Omul cu Șobolani va lansa în toamnă albumul "Marea căutare". Clipul primului single extras,"Caută", va avea 10 finaluri și va fi dezvăluit pe 28 februarie.

Publicat

pe

OCS
OCS

După 16 ani de căutari, 8 albume lansate și 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Șobolani (OCS) caută în continuare. “Marea căutare” – căci asa se va numi viitorul album OCS – ne vorbește despre continua căutare ce ne însoțeste de-a lungul vieții. O căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. Omul cu Șobolani caută și încercă să se regasească. Din nou.

"Caută" este primul single de pe albumul "Marea căutare" şi este locomotiva acestui album. Piesa se va difuza în premieră miercuri, 27 februarie, la Radio Guerrilla, în emisiunea Guerrilla Log Out cu Bogdan Șerban. Videoclipul acestei piese va fi lansat joi, 28 februarie, ora 19.00, în Dianei Patru,  chiar în locația unde au avut loc filmările.

OCS. foto Octav Ganea. Mediafax

OCS. foto Octav Ganea. Mediafax

"Caută" trimite înspre căutarea pe care o s-o găsească fiecare, o s-o înţeleagă cum îl taie capul. Noi în momentul ăsta ne căutam pe noi înşine.Mihnea Dobrota, OCS.

Videoclipul piesei "Caută" este produsul unei colaborari regizorale dintre Dragoș Ometita, art-directorul oficial al trupei, si vocalul Dan Amariei. Este primul clip pentru ambii. Cu toate astea, cei doi au venit cu o inovație: videoclipul are nici mai mult nici mai puțin de 10 finaluri, o premieră pentru România. Fiecare sfârșit poate fi ales de către cel ce vizionează videoclipul, prin intermediul unui site dedicat, ce functioneaza pe un browser modern.

"Este pentru prima oara când eu fac pe regizorul, iar Dragoș este un fel de Anton Corbjin pentru Depeche Mode", a mărturisit Dan Amariei.

OCS. foto Octav Ganea. Mediafax

OCS. foto Octav Ganea. Mediafax

Pentru single-ul "Caută", trupa Omul cu Șobolani a colaborat cu producătorul englez Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music. Adam, împreună cu managerul general al casei de producție, István Farkas Adorjáni, s-au declarat extrem de încântați și onorați să colaboreze cu OCS, iar Adam a declarat: "Fac asta fiindca îmi place foarte mult. Sunt interesat de oamenii care vor într-adevăr să reușească și care vor să ajungă undeva."

Încă din timpul turneului aniversar "OCS 15 ani", care a avut loc în toamna trecută, trupa a început lucrul la noul album, ce va beneficia de o lansare și de un turneu de promovare în orasele mari din țară. Albumul-concept va conține 12 piese și este construit în jurul temei "caută". Noul album va fi marcat și de o colaborare explozivă cu MC Bean, vocea trupelor Șuie Paparude și Subcarpați, și va putea fi ascultat începând cu octombrie 2013. Până la lansarea din toamnă, OCS plănuiește să mai lanseze încă 2 single-uri, ce vor fi însoțite fiecare de câte un videoclip.

Omul cu Șobolani (OCS) - "Cea Mai Frumoasa Zi"

Comentează

Trending