Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

"6 vieți" este noul single al trupei The Marker feat. Silviu Pașca - LYRIC VIDEO

Trupa The Marker a lansat un lyric video pentru primul single în limba română. Intitulat "6 vieți", piesa este cântată împreună cu Silviu Pașca de la Vocea României.
The Marker feat. Silviu Pașca -

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single

Urmărește-ne pe

Cei de la trupa The Marker, proiectul muzical care a debutat în martie 2012 sub managementul Global Records, pregătesc lansarea unui nou single. Acesta se intitulează "6 vieți" și este cântat în colaborare cu Silviu Pașca, artistul care s-a făcut cunoscut și remarcat în urma participării la emisiunea "Vocea României".

Primul single în limba română realizat de The Marker a fost compus și produs chiar în studioul formației din Brașov. În plus, aceștia au lansat și un lyric video pe care îl puteți urmări mai jos.

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single

"Silviu a fost unul dintre preferații noștri la Vocea României, iar colaborarea a fost extraordinar de firească și de naturală, pur și simplu ne-am potrivit. 

Piesa am înregistrat-o la Brașov, iar sesiunea cu el a fost foarte distractivă. După nici o oră de când am intrat în studio, atmosfera era deja una super degajată, ne simțeam de parcă eram prieteni de ani de zile. Și, deși nu au trecut înca anii, prieteni vom rămâne cu siguranță. Silviu e un baiat de nota 10!", a declarat Paul Mates, solistul trupei The Marker.

Silviu Pașca

Silviu Pașca

Silviu Pașca a participat în sezonul de anul trecut al emisiunii "Vocea României" și a făcut parte din echipa lui Smiley. Artistul s-a bucurat de susținerea publicului și a ajuns până în semifinala concursului, unde a pierdut în fața lui Tibi Scobiola.

""6 vieti" este prima mea colaborare oficială cu un artist sau trupă din România! Sunt foarte entuziasmat de această piesă, deoarece este una la care, atât eu, cât și Paul, Andrei, Octav și Claudiu am muncit cu tot dragul!

Sunt bucuros că am avut ocazia să-i cunosc și să colaborez cu băieții de la The Marker. Sunt foarte talentați și 100% profesioniști! Pe viitor, există o foarte mare posibilitate să mai auziți de noi în această formulă", a spus Silviu Pașca.

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți"

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kamelia și Doc Slim au realizat remix-ul "Break It Down" - AUDIO

Kamelia, una dintre tinerele artiste autohtone ce abordează genul R&B, l-a invitat pe Doc Slim să realizeze împreună remixul melodiei...

Închide