Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"6 vieți" este noul single al trupei The Marker feat. Silviu Pașca - LYRIC VIDEO

Trupa The Marker a lansat un lyric video pentru primul single în limba română. Intitulat "6 vieți", piesa este cântată împreună cu Silviu Pașca de la Vocea României.

Publicat

pe

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single
The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single

Cei de la trupa The Marker, proiectul muzical care a debutat în martie 2012 sub managementul Global Records, pregătesc lansarea unui nou single. Acesta se intitulează "6 vieți" și este cântat în colaborare cu Silviu Pașca, artistul care s-a făcut cunoscut și remarcat în urma participării la emisiunea "Vocea României".

Primul single în limba română realizat de The Marker a fost compus și produs chiar în studioul formației din Brașov. În plus, aceștia au lansat și un lyric video pe care îl puteți urmări mai jos.

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți" Copertă single

"Silviu a fost unul dintre preferații noștri la Vocea României, iar colaborarea a fost extraordinar de firească și de naturală, pur și simplu ne-am potrivit. 

Piesa am înregistrat-o la Brașov, iar sesiunea cu el a fost foarte distractivă. După nici o oră de când am intrat în studio, atmosfera era deja una super degajată, ne simțeam de parcă eram prieteni de ani de zile. Și, deși nu au trecut înca anii, prieteni vom rămâne cu siguranță. Silviu e un baiat de nota 10!", a declarat Paul Mates, solistul trupei The Marker.

Silviu Pașca

Silviu Pașca

Silviu Pașca a participat în sezonul de anul trecut al emisiunii "Vocea României" și a făcut parte din echipa lui Smiley. Artistul s-a bucurat de susținerea publicului și a ajuns până în semifinala concursului, unde a pierdut în fața lui Tibi Scobiola.

""6 vieti" este prima mea colaborare oficială cu un artist sau trupă din România! Sunt foarte entuziasmat de această piesă, deoarece este una la care, atât eu, cât și Paul, Andrei, Octav și Claudiu am muncit cu tot dragul!

Sunt bucuros că am avut ocazia să-i cunosc și să colaborez cu băieții de la The Marker. Sunt foarte talentați și 100% profesioniști! Pe viitor, există o foarte mare posibilitate să mai auziți de noi în această formulă", a spus Silviu Pașca.

The Marker feat. Silviu Pașca - "6 vieți"

 

Comentează

Trending