Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

3 piese noi de Valentine's Day de la Smiley, Alex Velea și Cabron - AUDIO

Smiley, Alex Velea și Cabron au lansat special de Valentine's 3 piese noi, ideale pentru o seară romantică și intimă cu persoana iubită.
HaHaHa Production - Cadou Muzical de Valentine's Day

HaHaHa Production - Cadou Muzical de Valentine's Day

Urmărește-ne pe

Echipa de la HaHaHa Production a pregătit pentru Valentine's Day și întreaga perioadă ce va sta sub semnul dragoste, nu una, ci 3 piese noi special compuse pentru îndrăgostiți. Smiley, Alex Velea, Cabron, Speak și Brighi prezintă 3 scenarii muzicale, bine conturate. Elementele de legătură îl reprezintă bassul și toba mare puternice, care domină sound-ul fiecărei piese și oferă senzualitate, intensitate și pasiune.

HaHaHa Production - Cadou Muzical de Valentine's Day

HaHaHa Production - Cadou Muzical de Valentine's Day (Foto: www.facebook.com)

"Nu deranjați" este melodia interpretată de Smiley, care dezvăluie un tip romantic, care tânjește după o noapte de iubire cu perechea sa. Povestea descrisă în versuri este una ideală dintre doi oameni prieteni și amanți care s-au regăsit unul în celălalt și sunt fericiți în propriul cosmos. Compoziția, semnată de Smiley în colaborare cu Șerban Cazan și Ștefan Sprianu, se va regăsi pe noul material solo al artistului, așteptat să apară anul acesta.

"Nu deranjați e o piesa care dă bine oricând în urechile persoanei iubite. Vorbește despre toate lucrurile pe care de multe ori nu reușești să i le spui cu voce tare și vine în ajutorul tău atunci când simți că nu-ți găsești cuvintele..." - mesajul lui Smiley pe Facebook

Smiley -  "Nu deranjați"

Alex Velea și Cabron pun în cui romantismul și se îmbracă în "Fantezii". Cu versuri explicite, cei doi spun o poveste, parcă ruptă dintr-un film erotic. Piesa ne îndeamnă să ne dezbrăcăm de inhibiții, să fim liberi și să experimentăm în dormitor.

"Fantezii este piesa ideală pentru seara de Valentine's Day, când fiecare bărbat dorește să îi ofere iubitei sale un moment de neuitat. Și cum populația României a scăzut cam mult, conform statisticilor de anul trecut, poate cu ocazia asta o readucem pe o pantă ascendentă. :)" - mesajul lui Alex Velea pe Facebook

Alex Velea feat. Cabron - "Fantezii"

Cea de-a 3-a piesă lansată de Ziua Îndrăgostiților este "Pradă de război" interpretată de Cabron cu Speak și Brighi. După romantism și momente incitante, intrăm în povestea unui triunghi amoros. Cabron și Speak se luptă pentru dragostea lui Brighi, care se vede prinsă între 2 povești de iubire. Neștiind pe cine să aleagă, aceasta pendulează între cei doi, fapt ce face ca lucrurile să fie și mai complicate.

Speak feat. Brighi și Cabron - "Pradă de război"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alex VeleaCabronSmiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 15 - 17 februarie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 15 - 17 februarie 2013 în Bucuresti și în...

Închide