Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi artiști confirmați pentru festivalul Sziget 2013

Organizatorii festivalului Sziget au anunțat noi artiști care vor concerta la ediția din acest an, care va avea loc între 5 şi 12 august pe insula Obudai. Aceștia vor evolua pe scenele Arena și A38, scene care deși sunt acoperite au o capacitate de aproximativ 10.000 de persoane.

Publicat

pe

Sziget 2013
Sziget 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Festivalul Sziget 2013 este unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale, un loc popular de întâlnire pentru fani din toate colțurile lumii. Ediția din acest an va avea loc între 5 şi 12 august 2013, în aceeași locație - binecunoscuta insulă Obudai din inima Budapestei - iar preţurile biletelor sunt foarte apropiate de cele ale ediţiei trecute.

Sziget 2013

Sziget 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Dupa primul headliner confirmat, Blur, organizatorii au anunțat că patru din cei cinci headlineri ai scenei principale urmează să fie anunțați în curând. Momentan au fost dezvăluite câteva nume care vor concerta pe scenele Arena și A38, scene care deși sunt acoperite au o capacitate de aproximativ 10.000 de persoane.

Boys Noize propune un sound electro proaspăt și energic cu tentă tehno și va concerta în giganticul cort de petreceri, Arena. Boys Noize este considerat unul dintre cei mai buni DJ de revista Rolling Stone.

Nicky Romero este cunoscut pentru stilul său bombastic și remixurile...ceva mai aparte. A participat în ultima vreme cam la toate evenimentele importante și e pregătit și pentru Sziget.

Deichkind, combo hip-hop electronic din Germania, iubiți pentru show-urile lor spectaculoase vor avea și ei grijă de atmosfera de lafestival.

Austriecii Parov Stelar Band, fondatorii genului electro swing și una dintre cele mai apreciate trupe la marile festivaluri pentru atmosfera de petrecere din timpul concertelor. Înainte de Sziget îi mai puteți vedea și la VOLT Festival, tot în Ungaria.

Și dacă tot a venit vorba de atmosfera de petrecere, cel mai tare DJ tehno din Spania, Oscar Mulero este și el pe listă.

Tinerii fani ai genului grimcore vor fi bucuroși să regăsească în program trupa Hadouken! care va aduce la A38 piese de pe noul album care va fi lansat în februarie, "Every Weekend".

Tot A38 va fi gazda rockerilor belgieni Triggerfinger, cunoscuți pentru rock-ul tradițional dinamic și tensionat combinat cu laturi emoționale.

The Bots vin cu un sound fresh extrem de energic fiind denumiți de The Guardian “Punk Blues Brothers”.

Evident se lucrează și la programul scenei principale. Într-o după-amiază târzie îi vom regăsi la scena principală pe legendarii Die Arzte. Nimic mai potrivit pentru a începe seara decât un punk-rock cu versuri satirice.

Tot la scena principală și tot din Germania vin și Seeed, fără îndoială trupa cea mai reprezentativă a genului reggae-dancehall în regiune.

Nu în utimul rând, tânăra talentată din Harlem despre care s-a vorbit mult în ultima vreme, Azealia Banks. În cadrul competiției “BBC Sound of 2012” a ieșit pe locul trei, a primit un premiu Philip Hall Radar la NME Awards și premiul New Style Icon la premiile Billboards.

Comentează

Trending