Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Trei fani îl vor putea cunoaște personal pe Slash, vezi cum!

Vezi cum îl poți cunoaște personal pe Slash. Trei rockeri norocoși și partenerii lor vor obține inclusiv autografe de la celebrul chitarist așteptat pe 5 februarie la București.
Myles Kennedy & Slash

Concertul Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators de la Sala Palatului se apropie cu viteza unui riff. Organizatorii ne-au dat o veste bună, pe care v-o transmitem cu promptitudine: Slash va participa la un meet and greet cu 3 fani norocoși. Totodată, trei categorii de bilete sunt sold-out: I, IV și VIP.

Slash

Chitaristul se va întâlni personal cu 3 norocoși posesori de bilete la concertul de pe 5 februarie. Aceștia pot veni însoțiți de câte o persoană, care de asemenea, trebuie să dețină un bilet la concert. Ei vor fi selectați aleator, prin tragerea la sorți a seriilor biletelor achiziționate până la data de 4 februarie, inclusiv. Anunțul câștigătorilor, precum și condițiile desfășurării întâlnirii cu artistul vor fi făcute publice pe data de 5 februarie pe pagina de facebook Phoenix Entertainment și pe site-ul lor oficial.

Tichetele rămase disponibile sunt cele la prețurile de 220 și 160 de lei. Biletele se pot cumpăra online de pe Eventim.

VIDEO: SLASH și Myles Kennedy - Sweet Child O Mine (Glastonbury, 2010)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Myles KennedySlash
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band cântă de Ziua Îndrăgostiților la CinemaPRO

Pe 14 februarie 2013, membrii LaLa Band vor sărbători Sfântul Valentin cu un concert la CinemaPro. Fanii prezenți vor putea...

Închide