Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Tema din "Misiune: Imposibilă" pe ritmuri de pian, vioară și violoncel - VIDEO

Tema centrală din ”Misiune: Imposibilă” a fost reinterpretată pe ritmuri de pian, vioară și violoncel. Coverul a fost realizat de Lindsey Stirling și The Piano Guys, artiști ce au strâns până în prezent milioane de vizualizări pe YouTube.

Poster ”Misiune: Imposibilă”

Recunoscută drept una dintre cele mai bune teme ale unui show TV încă din anii '60, tema centrală din "Misiune: Imposibilă" a căpătat de-a lungul anilor diverse reinterpretări. Cea mai recentă dintre ele a fost realizată de către Lindsey Stirling, senzația YouTube-ului de anul trecut, și The Piano Guys, un grup format din 5 membri, ale cărui clipuri au reușit de asemenea să strângă până în prezent peste 200 de milioane de vizualizări. Pornind de la premisa că un soundtrack bun poate îmbunătăți percepția asupra unui film, un cover după o temă muzicală ce a scris istorie merită cel puțin o ascultare. Cu atât mai mult cu cât suspansul este creat de această dată pe ritmuri de pian, vioară și violoncel, o îmbinare de stiluri muzicale ce promite un altfel de dinamism.

Tom Cruise în ”Misiune: Imposibilă” (poster)

Tom Cruise în "Misiune: Imposibilă" (poster)

Scrisă și compusă de Lalo Schifrin în anii '60, tema din "Misiune: Imposibilă" a debutat pe poziția 41 în Billboard Hot 100. Odată cu debutul primului film din seria de lung metraje ce îl au ca protagonist pe Tom Cruise în rolul agentului, tema a fost reeditată. Astfel, în 1996, soundtrack-ul a căpătat o nouă formă prin intervenția a 2 dintre membrii U2, Adam Clayton și Larry Mullen, Jr. Noua variantă a temei a debutat pe poziția a 7-a în Billboard Hot 100, înregistrând vânzări de peste 500 de mii de copii în prima lună de la apariția pe piață.

Cea mai recentă variantă a binecunoscutului soundtrack a apărut pe canalul de YouTube a celor de la The Piano Guys. Compus din Jon Schmidt, Steven Sharp Nelson, Tel Stewart, Paul Anderson și Al van der Beek, grupul își împarte atribuțiile artistice către zona de pian, violoncel, producție, editare video și masterizare în studio. Notorietatea trupei a crescut prin realizarea de coveruri inedite după piese recunoscute la nivel internațional, unele clipuri reușind chiar să depășească 25 de milioane de vizualizări. Cel de-al 2-lea album, ce poartă numele grupului, a reușit să se plaseze în 2012 pe prima poziție în topul Billboard New Age Albums.

Pentru coverul realizat pentru tema din "Misiune: Imposibilă" cei 5 membri Piano Guys au colaborat cu Lindsey Stirling, cunoscută, de asemenea pentru viralitatea clipurilor sale. Mai multe detalii privind parcursul carierei sale în muzică puteți afla la rubrica JOINewArtist.

Tema din "Misiune: Imposibilă" - ThePianoGuys și Lindsey Stirling

 

Citește mai multe despre Lindsey Stirling
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Joubert, Irina Slutskaya și Johnny Weir vin la Kings On Ice 2013

Gala aniversară Kings On Ice, ce va avea loc pe 30 martie 2013 la patinoarul Mihai Flamaropol din București, va...

Închide