Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Teasing Bon Jovi la viitorul videoclip prin aplicația mobilă - FOTO

Bon Jovi continuă teasing-ul pentru viitorul videoclip "Because We Can", invitându-și fanii din întreaga lume să instaleze aplicația Official Bon Jovi pe telefoanele mobile.
Bon Jovi - What About Now - fotografie de presa

Bon Jovi - What About Now - fotografie de presa (foto: Sante D'Orazio)

Bon Jovi continuă teasing-ul pentru viitorul videoclip  "Because We Can", invitându-și fanii din întreaga lume să instaleze aplicația Official Bon Jovi pe telefoanele mobile. Pe 28 ianuarie trupa va lansa prin intermediul aplicației un clip, fragment din așteptatul videoclip, precum și o animație asociată acestuia.

Totodată, formația a publicat o fotografie oficială pentru discul "What About Now", realizată de Sante D'Orazio. Poza îi surprinde pe cei 4 membri în mișcare pe o stradă pavată cu piatră cubică. Cadrul prinde valoare artistică printr-un efect de blur. Dacă single-ul a fost însoțit inițial de o grafică desenată, noua imagine oficială este o secvență din viață, nefiind nici măcar o fotografie profesională, de studio. Îi surprinde pe Jon, Ritchie, Tico și David fără zâmbete, ba chiar ușor încruntați, preocupați să ajungă undeva. Prima mare întâlnire a lor cu fanii va avea loc pe 13 februarie 2013, odată cu începerea noului turneu.

Bon Jovi - What About Now - fotografie de presa

Bon Jovi - What About Now - fotografie de presa (Foto: Sante D'Orazio)

Noul album "What About Now" va fi cel de-al 12-lea din cariera formației și va intra pe piață după o pauză de 4 ani. Pe album va figura și un cântec lansat de Jon Bon Jovi – “Not Running Anymore“, ce face parte din coloana sonoră a filmului “Stand Up Guys”. Piesa a fost nominalizată la Globul de Aur – secțiunea Cel mai bun cântec dintr-un film. Materialul va fi promovat în Canada, Statele Unite și Europa, trupa având de parcurs 30 de țări oferind aproximativ 110 concerte, care se vor adăuga celor peste 2700 susținute până în prezent.

Aplicația Official Bon Jovi rulează atât pe iOS, cât și pe Android și poate fi descărcată spre instalare de la următoarele linkuri: itunes.apple.com și play.google.com.

Ascultă Bon Jovi - Because We Can (lyric video)

Citește mai multe despre Bon Jovi
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Swans concertează la București pe data de 18 mai - VIDEO

Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982-1997, revenind apoi cu un nou album în 2010, sosește la...

Închide