Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tarja Turunen lansează primul album cu proiectul Harus

Tarja Turunen (ex-Nightwish), regina metalului finlandez, va lansa pe 21 februarie primul album cu noul proiect muzical intitulat Harus. Discul poartă numele "Live At Sibelius Hall" și a fost filmat în Finlanda în luna decembrie 2009.

Tarja Turunen

Tarja Turunen (ex-Nightwish), regina metalului finlandez, va lansa pe 21 februarie primul album cu noul proiect muzical intitulat Harus. Discul poartă numele "Live At Sibelius Hall" și conține filmarea concertului sold-out din luna decembrie 2009, atunci când soprana a cântat în Lahti, Finlanda. Discul poate fi cumpărat pe suport CD sau Blu-ray și oferă ascultătorilor un adevărat regal de muzică tradițională finlandeză, combinat cu pasaje clasice și moderne.

Tarja Turunen

Tarja Turunen (Foto: www.facebook.com)

După concertul de anul trecut din luna ianuarie de la Sala Palatului, Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana revin la București pentru un nou concert special. Evenimentul se desfășoară sub titulatura Tarja – Beauty and the beat și face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Solista va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile internaționale. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă și a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Biletele la concertul Tarja – Beauty and the beat se pot cumpăra online de pe Eventim.

Tarja Turunen & Harus - Live At Sibelius

Tracklist "Live At Sibelius Hall"

 1. Heinilla Harkien
 2. Ave Maria Op. 80
 3. Varpunen Jouluaamuna
 4. Maa On Niin Kaunis
 5. Concert Etude
 6. En Etsi Valtaa Loistoa
 7. Arkihuolesi Kaikki Heita
 8. Improvisation on Christmas Themes
 9. Ave Maria
 10. You Would Have Loved This
 11. Astral Bells
 12. Ave Maria
 13. Walking In The Air
 14. Jouluyo, Juhlayo (Silent Night)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mike TerranaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rockerii de la Riverside au pus pe piață albumul "Shrine Of New Generation Slaves"

Trupa de rock progresiv Riverside din Polonia a lansat cel de-al cincilea album de studio - "Shrine Of New Generation...

Închide