Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Tarja Turunen lansează primul album cu proiectul Harus

Tarja Turunen (ex-Nightwish), regina metalului finlandez, va lansa pe 21 februarie primul album cu noul proiect muzical intitulat Harus. Discul poartă numele "Live At Sibelius Hall" și a fost filmat în Finlanda în luna decembrie 2009.

Tarja Turunen

Tarja Turunen (ex-Nightwish), regina metalului finlandez, va lansa pe 21 februarie primul album cu noul proiect muzical intitulat Harus. Discul poartă numele "Live At Sibelius Hall" și conține filmarea concertului sold-out din luna decembrie 2009, atunci când soprana a cântat în Lahti, Finlanda. Discul poate fi cumpărat pe suport CD sau Blu-ray și oferă ascultătorilor un adevărat regal de muzică tradițională finlandeză, combinat cu pasaje clasice și moderne.

Tarja Turunen

Tarja Turunen (Foto: www.facebook.com)

După concertul de anul trecut din luna ianuarie de la Sala Palatului, Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana revin la București pentru un nou concert special. Evenimentul se desfășoară sub titulatura Tarja – Beauty and the beat și face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Solista va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile internaționale. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă și a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Biletele la concertul Tarja – Beauty and the beat se pot cumpăra online de pe Eventim.

Tarja Turunen & Harus - Live At Sibelius

Tracklist "Live At Sibelius Hall"

 1. Heinilla Harkien
 2. Ave Maria Op. 80
 3. Varpunen Jouluaamuna
 4. Maa On Niin Kaunis
 5. Concert Etude
 6. En Etsi Valtaa Loistoa
 7. Arkihuolesi Kaikki Heita
 8. Improvisation on Christmas Themes
 9. Ave Maria
 10. You Would Have Loved This
 11. Astral Bells
 12. Ave Maria
 13. Walking In The Air
 14. Jouluyo, Juhlayo (Silent Night)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mike TerranaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rockerii de la Riverside au pus pe piață albumul "Shrine Of New Generation Slaves"

Trupa de rock progresiv Riverside din Polonia a lansat cel de-al cincilea album de studio - "Shrine Of New Generation...

Închide