Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Țapinarii lansează albumul "Visul românesc”

Anul 2013 vine cu al 9-lea disc Țapinarii, primul album intergral cu piese noi după o pauză de 5 ani. Materialul discografic se numește "Visul românesc” și va putea fi achiziționat împreună cu Acadamia Cațavencu începând cu data de 4 februarie.

Anul 2013 aduce cel de-al 9-lea disc Țapinarii, primul album intergral cu piese noi după o pauză de 5 ani. Materialul discografic se numește "Visul românesc” și va putea fi achiziționat împreună cu Academia Cațavencu din 4 februarie.

Tapinarii - cover Visul romanesc

Tapinarii - cover Visul romanesc

"De ce Visul Românesc? Pentru că avem și noi nevoie de un vis. Numai că la noi, în țărișoara asta minunată, visul e diferit de cel american. Am cam uitat ce înseamnă să-ți iubești țara, am uitat să credem în iubire, în Dumnezeu, în noi înșine, chiar și în credință. Și uite așa trece timpul și uităm să uităm, uităm să ne amintim, uităm că timpul trece. Și cu toate astea nu e un album trist. E un album vesel, sau măcar vesel-trist. Ca spiritul românului, ca visul românesc."

Albumul va conține 11 piese noi, membrii trupei colaborând la compoziții cu Ada Milea, Bobi de la Fără Zahăr, Cosmin Vaman și Alina Manole.

"Sunt 5 piese orchestrate și 6 neorchestrate, am vrut cumva să împăcăm pe toată lumea. Pentru că mulți iubesc piesele orchestrate, și mulți preferă stilul acela vechi cu o singură chitară. Și le-am pus într-un bol care se numește sufletul nostru și s-au întrepătruns. Albumul este și visul NOSTRU românesc, în 12 ani de zile am adunat maturitate, iubire dar și prieteni de care suntem mândri și pe care-i iubim cu sufletul nostru de poeți monotoni. Cam atât e visul nostru românesc. Prietenii. Și aici vi-i prezentăm pe Fără zahăr, pe Ada Milea, pe Alina Manole, pe Cosmin Vaman. Pe ceilalți îi știți de pe celelalte albume."

Țapinarii se pregătesc și de o serie de concerte cu specific Antivalentine's day. Datele turneului pot fi consultate mai jos:

Țapinarii - Pescăruș

Citește mai multe despre Ada MileaȚapinarii
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead și Anthrax cântă pe albumul tribut Metallica, "Kill Em All"

Ediția germană a revistei Metal Hammer va sărbători 30 de ani de la apariția albumului "Kill Em All", lansat de...

Închide