Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

System of a Down anunță primele concerte din 2013

System of a Down a anunțat primele concerte din acest an. Trupa va performa pe 9 august în Suedia la Sweden Getaway Rock Festival iar pe 16 august pot fi văzuți la Frequency Festival din Austria.

System of a Down

După turneul din vara anului trecut, alături de Deftones, System of a Down a anunțat primele concerte din acest an. Trupa va performa pe 9 august în Suedia la Sweden Getaway Rock Festival iar pe 16 august pot fi văzuți la Frequency Festival din Austria. Nu se cunoaște dacă aceste show-uri sunt singurele apariții sau vor urma și altele însă anunțul dă speranțe fanilor din întreaga lume.

System of a Down

System of a Down

Cât privește zvonul unui nou album, solistul Serj Tankian a declarat:

"Când ne-am reunit am știut toți de ce o facem. Nu avem planuri pentru înregistrarea unui nou disc și nici un am discutat despre așa ceva. Când va fi momentul potrivit pentru așa ceva se va întâmpla și gata. Cred ca trebuie să vină natural, ca o evoluție așa ca nu grăbim lucrurile. Vrem să oferim fanilor un album nou din toate punctele de vedere, nu vrem să trăim din trecut. Vrem să lansăm un disc System of a Down".

System Of A Down s-a retras în 2006 după o serie de turnee ce promovau albumele "Mezmerize" și "Hypnotize". Explicația de atunci a fost că cei patru membri au dorit să lucreze la proiecte separate. Pe 29 noiembrie 2010 trupa și-a anunțat întoarcerea oficială confirmând o serie de concerte în Europa.

Formația s-a înființat în 1995 in Los Angeles, California insă toți cei patru membri sunt de origine armeană. Trupa a atras atenția chiar de la apariția albumului de debut, self-titled, care a fost certificat de RIIA cu discurile de aur și platină. Odată cu lansarea discului "Toxicity" (2001) americanii au dobandit succesul internațional, produsul înregistrând vânzări de peste 12 milioane de uități. Discul a debutat pe locul 1 în topurile din Canda și Statele Unite, piesele "Chop Suey!"și "B.Y.O.B." fiind nominalizate pentru premiile Grammy.

System Of A Down - Aerials

System Of A Down - B.Y.O.B.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bullet For My Valentine a lansat clipul Riot - VIDEOCLIP

După o pauză de trei ani, Bullet For My Valentine, care va concerta la Rock The City 2013, va lansa...

Închide