Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Swans concertează la București pe data de 18 mai - VIDEO

Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982-1997, revenind apoi cu un nou album în 2010, sosește la București pentru prima dată.

Publicat

pe

Trupa SWANS in 1983
Trupa SWANS in 1983 │ FOTO: Laura Levine

Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982-1997, revenind apoi cu un nou album în 2010, sosește la București pentru prima dată. Condusă de carismaticul Michael Gira, formația a lansat anul trecut cel de-al doisprezecelea material de studio (“The Seer”), prilej bun pentru a-l promova într-un nou turneu european. Concertele vor debuta în luna martie (Finlanda), iar capitala noastră este una dintre cele vizate, după Varșovia, Moscova sau Budapesta.

Trupa SWANS in 1983

Trupa SWANS in 1983 │ FOTO: Laura Levine

Band-ul compus din cei 7 muzicieni (Michael Gira, Christophj Hahn, Thor Harris, William Rieflin - colaborator, Christopher Pravdica, Phil Puleo, Norman Westberg) va susține reprezentația live la București în data de 18 mai 2013, după ora 22:00, locația aleasă fiind Club Control. Mai multe detalii despre acest concert și prețul biletelor, vor fi disponibile în curând.

Pentru cei care se regăsesc în genurile post-punk, experimental rock, art rock sau avant-garde, concertul Swans se anunță o delectare cu numeroase momente culminante, având loc doar la trei zile distanță față de unul dintre evenimentele anului 2013– revenirea Depeche Mode în România.

Video oficial: Swans - No Words No Thoughts

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Imagine SWANS 2013 - The Seer
Concerte sâmbătă, 18 mai 2013

SWANS

Loc
Club Control

Trending