Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Swans concertează la București pe data de 18 mai - VIDEO

Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982-1997, revenind apoi cu un nou album în 2010, sosește la București pentru prima dată.
Trupa SWANS in 1983

Trupa SWANS in 1983 (foto: Laura Levine)

Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982-1997, revenind apoi cu un nou album în 2010, sosește la București pentru prima dată. Condusă de carismaticul Michael Gira, formația a lansat anul trecut cel de-al doisprezecelea material de studio (“The Seer”), prilej bun pentru a-l promova într-un nou turneu european. Concertele vor debuta în luna martie (Finlanda), iar capitala noastră este una dintre cele vizate, după Varșovia, Moscova sau Budapesta.

Trupa SWANS in 1983

Trupa SWANS in 1983 (Foto: Laura Levine)

Band-ul compus din cei 7 muzicieni (Michael Gira, Christophj Hahn, Thor Harris, William Rieflin - colaborator, Christopher Pravdica, Phil Puleo, Norman Westberg) va susține reprezentația live la București în data de 18 mai 2013, după ora 22:00, locația aleasă fiind Club Control. Mai multe detalii despre acest concert și prețul biletelor, vor fi disponibile în curând.

Pentru cei care se regăsesc în genurile post-punk, experimental rock, art rock sau avant-garde, concertul Swans se anunță o delectare cu numeroase momente culminante, având loc doar la trei zile distanță față de unul dintre evenimentele anului 2013– revenirea Depeche Mode în România.

Video oficial: Swans - No Words No Thoughts

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Daylight" de la Maroon 5 cântată de artiști din întreaga lume - VIDEO

Piesa "Daylight" de pe ultimul album Maroon 5 a fost reinterpretată de artiști din toate colțurile lumii. Noul videoclip face...

Închide